Gwyneth Paltrow: Ο γιος της έγινε 18 ετών κι εκείνη μοιράστηκε την πιο όμορφη φωτογραφία του

09.04.2024
Η Gwyneth Paltrow με τα παιδιά της, Apple και Moses Martin το Πάσχα του 2024
Η Gwyneth Paltrow με τα παιδιά της, Apple και Moses Martin το Πάσχα του 2024
Πανευτυχής καμαρώνει και για τον Moses της, ο οποίος είναι ένας κούκλος, η Gwyneth Paltrow.

Δύο παιδιά έχει η Gwyneth Paltrow και τα δυο από τον γάμο της με τον Chris Martin (2003 - 2016). Η Apple θα γίνει 20 ετών στις 14 Μαΐου και ο Moses έγινε 18 στις 8 Απριλίου.

Μία ξεχωριστή ανάρτηση αφιέρωσε στον μονάκριβό της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και επιχειρηματίας (πια) στην οποία μοιράστηκε μία απίθανη φωτογραφία του και μερικά τρυφερά λόγια αγάπης.

Gwyneth Paltrow: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον σύζυγό της, για την πέμπτη επέτειο του γάμου τους

«Ευτυχισμένα 18α γενέθλια, γιε μου», ξεκινά η λεζάντα και συνεχίζει «Είμαι τόσο περήφανη γι' αυτό που είσαι. Αγαπώ την ευαισθησία σου, την εξυπνάδα και το ήρεμο χιούμορ σου. Θαυμάζω το πόσο βαθιά εξερευνάς ό,τι σε ενδιαφέρει και πως γίνεσαι ειδικός στις συνθέσεις των 80s και το γαλλικό new wave. Αγαπώ πόσο αγαπάς τους ανθρώπους που αγαπάς, αλλά και το πόσο εσωτερικός είσαι. Υπάρχει ένας τόσο θαυμάσιος κόσμος από ιδέες και αρμονίες μέσα στο όμορφο κεφάλι σου. Είμαι απίστευτα περήφανη για τον άνθρωπο που έχεις γίνει καθώς περνάς το κατώφλι της ενηλικίωσης. Σ' αγαπώ πέρα από όσο μπορούν να πουν οι λέξεις. @mosesmartin, απλά με σκοτώνεις».

{https://www.instagram.com/p/C5gXjUwLH-5/}

Αμέτρητες οι ευχές που έφτασαν κάτω από αυτή την ανάρτηση και από αυτέ ξεχωρίζουμε την αγάπη που έστειλαν στη φίλη τους η Kate Hudson και η Reese Witherspoon, που έχουν επίσης αγόρια στην ηλικία του εορτάζοντα.

1_179.png

Τελευταία τροποποίηση στις 09.04.2024 - 17:28