Δημήτρης Κόκοτας: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν και η παρέμβαση της Σάντρας Βουτσά

09.04.2024
Δημήτρης Κόκοτας: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν και η παρέμβαση της Σάντρας Βουτσά
Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς».

Για 13η μέρα παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του έρχονται από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

«Ο κ. Κόκκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς» και οι ευχές όλων είναι για ένα καλύτερο αύριο.

Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και κατόπιν ανακοπή καρδιάς στις 28 Μαρτίου, ενώ όλα ξεκίνησαν ενώ έκανε πρόβα για το live τους Just The 2 of Us όπου συμμετέχει φέτος.

Το πρωί της Τρίτης 9/4, η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και δήλωσε πως αν κι έγινε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στον τραγουδιστή, δεν ήταν επιτυχής, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες για να προσπαθήσουν εκ νέου οι γιατροί.

Από την αρχή της δοκιμασίας αυτής οι άνθρωποί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η όλη κατάσταση από το νοσοκομείο, ως εκ τούτου μία ανάρτηση της στυλίστριας Πέννυς Βασιλείου που αναφερόταν σε χαλασμένο μηχάνημα που καθυστερεί τις εξετα΄σεις του τραγουδιστή θεωρείται fake news.

Μάλιστα, στην εκπομπή Super Κατερίνα η Σάντρα Βουτσά, μάνατζερ αλλά και πολύ καλή φίλου του Δημήτρη Κόκοτα λόγω της παρέας που έκαναν οι μπαμπάδες τους, όπως τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα από την αρχή.

Σάντρα Βουτσά: «Ο πατέρας μου δεν άφησε διαθήκη γιατί δεν πίστευε στις διαθήκες και γιατί θεωρούσε ότι θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του...»

«Μέχρι στιγμής από την εμπειρία που έχουμε εμείς από το νοσοκομείο Γεννηματάς είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι δίπλα στην Κατερίνα [τη σύζυγό του] και την ενημερώνουν κάθε μέρα, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν και να λένε πράγματα που, ακόμα και κάποια από αυτά να ισχύουν, ξέρουν τι σημαίνει "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα"; Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες λεπτομέρειες, είναι μηνύσιμα αυτά», δήλωσε, μεταξύ άλλων η Σάντρα Βουτσά.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.04.2024 - 16:48