Άρης Σοϊλέδης: Στο πρώτο μήνυμα μετά την είδηση για τον χωρισμό μιλά για ιστορίες φαντασίας

09.04.2024
Άρης Σοϊλέδης: Στο πρώτο μήνυμα μετά την είδηση για τον χωρισμό μιλά για ιστορίες φαντασίας
Photo: NDP Photo Agency
Την πρώτη του δημόσια αντίδραση στα νέα που τον αφορούν έκανε μέσω social media ο Άρης Σοϊλέδης.

Η είδηση για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη με την Μαρία Αντωνά επιβεβαιώθηκε την Τρίτη (9/1) το πρωί από τον παρολίγον κουμπάρο τους, Κώστα Φραγκολιά ενώ η ίδια η παρουσιάστρια, όταν ρωτήθηκε σχετικά, μπροστά στις κάμερες, ζήτησε λίγο χρόνο και απόσταση.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής επέλεξε άλλον τρόπο να επικοινωνήσει αυτό που ήθελε και το έκανε με ένα βίντεο που μοιράστηκε στα stories του.

Σε αυτό το βίντεο, βλέπουμε τον Άρη Σοϊλέδη να μιλά οδηγώντας το αμάξι του και να λέει τα εξής: «Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές, site και τα λοιπά και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Να αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα και ιστορίες οι οποίες δεν είναι παρά μόνο της φαντασίας σας. Αυτό από εμένα, καλή συνέχεια σε όλους. Φιλάκια».

Το μέχρι πρότινος ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία 7 χρόνια και τα σχέδια του για γάμο ολοένα και αναβαλλόταν λόγω εκτάκτων σχεδίων. Τώρα, όπως φαίνεται, ματαιώθηκαν και το κεφάλαιο έκλεισε!

Τελευταία τροποποίηση στις 09.04.2024 - 17:03