Τάκης Ζαχαράτος: Η δημόσια απάντηση στη δυσαρέσκεια της Πόπης Τσαπανίδου για τη σάτιρά του

02.07.2023
Τάκης Ζαχαράτος: Η δημόσια απάντηση στη δυσαρέσκεια της Πόπης Τσαπανίδου για τη σάτιρά του
(Photo: NDP Photo Agency)
Την περασμένη εβδομάδα ο Τάκης Ζαχαράτος "ντύθηκε" Πόπη Τσαπανίδου σε ένα ενδιαφέρον σκετσάκι με αφορμή της εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η ίδια η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ το θεώρησε σεξιστική επίθεση και εκείνος έδωσε τη δική του απάντηση.

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ των εκλογών είδαμε το εν λόγω σκετσάκι που έκανε την πλειοψηφία των τηλεθεατών να γελάσουν, όμως την ίδια την Πόπη Τσαπανίδου να αντιδράσει έντονα.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη συναυλία των Μάριου Φραγκούλη και Γιώργου Περρή στις 29/6, ο έλληνας σόουμαν απάντησε σχετικά, όταν πήρε το μικρόφωνο και του ζητήθηκε να πει κάτι επίκαιρο.

«Θέλετε να πω κάτι επίκαιρο;», ξεκίνησε ο Τάκης Ζαχαράτος συμπληρώνοντας πως καλύτερα να βει... Ανδρουλάκης. «Αφήστε την Τσαπανίδου, βρήκαμε τον μπελά μας», συμπλήρωσε και εξήγησε: «Εγώ θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά τα χρόνια, ξεκίνησα να κάνω την καριέρα μου, που την έχω αφιερώσει πρώτα απ' όλα στη μητέρα μου και τις σπουδαίες Ελληνίδες, όπως η Μελίνα, η Αλίκη, η Ρένα Βλαχοπούλου. Ξέρετε πολύ καλά πόσο εκτιμώ τις γυναίκες, τις σέβομαι και τις αγαπώ. Από εκεί και πέρα, η σάτιρα είναι αυτό που λέμε "ό,τι δίνεις, παίρνεις"», ολοκλήρωσε και ξεκίνησε το πρόγραμμά του. (Στο 3:40 του παρακάτω βίντεο)

{https://www.youtube.com/watch?v=AhAF987XX20}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.07.2023 - 17:46