Πόπη Τσαπανίδου: Ενοχλημένη από τη σάτιρα του Τάκη Ζαχαράτου μίλησε για "βαριά σεξιστική επίθεση"

26.06.2023
Πόπη Τσαπανίδου: Ενοχλημένη από τη σάτιρα του Τάκη Ζαχαράτου μίλησε για "βαριά σεξιστική επίθεση"
Ένα σκετς που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος τη βραδιά των εκλογών με πρωταγωνίστρια (ή, εις βάρος της, όπως υποστηρίζει η ίδια) την Πόπη Τσαπανίδου έφερε την έντονη αντίδρασή της.

Γνωστός για τις μεταμορφώσεις και τις μιμήσεις του, ο Τάκης Ζαχαράτος, αυτή τη φορά άντλησε την έμπνευσή του από τη γνωστή δημοσιογράφο και Εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλεσμένος του ΑΝΤ1, ο δημοφιλής performer συνομίλησε με τον Νίκο Χατζηνικολάου ως Πόπη Τσαπανίδου και ήταν πολλοί εκείνοι που γέλασαν με την καρδιά τους αλλά δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις, με πρώτη και καλύτερη αυτή της ίδιας της δημοσιογράφου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε Πρωθυπουργός - Στο πλευρό του η Μαρέβα, τα παιδιά του και οι αδελφές του

Αρχικά, ιδού το εν λόγω απόσπασμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=q0Krz6pZVsw}

Η ίδια η κυρία Τσαπανίδου, λοιπόν, μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για το "άκυρο", όπως το παρουσίασε, "χιουμοριστικό" επεισόδιο.

"Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση", είπε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου με τον anchorman του ΑΝΤ1 να μη συμφωνεί!

"Είστε υπερβολική", είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου θυμίζοντας πως και ο ίδιος έχει δεχτεί υπερβολικά σκληρή σάτιρα μέσα στα χρόνια.

"Αν οι λέξεις, που μου μεταφέρουν, ήταν μέσα στο βίντεο αυτό, είναι βαρύτατη σεξιστική επίθεση" αναπάντησε η Πόπη Τσαπανίδου μη συμφωνώντας και πα΄ροτι υποστήριξε ότι η σάτιρα είναι καλοδεχούμενη, επέμεινε ότι αυτό δεν ήταν σάτιρα.

"Νομίζω πως είστε υπερβολική", συνέχισε ο Νίκος Χατζηνικολάου υποστηρίζοντας πως ήταν ένα επιθεωρησιακό κείμενο, χωρίς χυδαίες λέξεις και επαναλαμβάνοντας πως ο ίδιος έχει υποστεί πολύ χειρότερα. Θύμισε μάλιστα κάτι που του είχε πει ο Γιώργος Μητσικώστας.

"Είναι σεξιστική επίθεση εναντίον μου να λέει ο Μητσικώστας ότι όπως μιλάω αργά τα κάνω όλα αργά και μπράβο στη γυναίκα μου που περνάει καλά; Είναι σεξιστική επίθεση; E, όχι είναι ένα αστείο", κατέληξε ο δημοσιογράφος όμως δεν φάνηκε να πείθει τη συνάδελφό του.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2023 - 14:38