Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε Πρωθυπουργός - Στο πλευρό του η Μαρέβα, τα παιδιά του και οι αδελφές του

26.06.2023
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε Πρωθυπουργός - Στο πλευρό του η Μαρέβα, τα παιδιά του και οι αδελφές του
Μετά την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, ο πρόεδρός της ορκίστηκε ενώπιων της Προέδρου της Δημοκρατίας, του Αρχιεπισκόπου και, φυσικά, της οικογένειάς του.

Έτοιμος για τη δεύτερη τετραετία στο τιμόνι της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη νέα του Κυβέρνηση σε λίγες ώρες ενώ ήδη ορκίστηκε ο ίδιος και "παρέλαβε" τη θέση του πρωθυπουργού από τον Ιωάννη Σαρμά, στον οποίο είχε κάνει το ίδιο πριν από λίγο καιρό, στη μεταβατική περίοδο μεταξύ των δύο εκλογικών διαδικασιών.

mitsotakis.jpg

Στο πλευρό του Πρωθυπουργού, η σύζυγός του, Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά, Κωνταντίνος, Σοφία και Δάφνη ενώ ένα βήμα πιο πίσω οι τρεις αδελφές του, όπως και η αδελφή του πατέρα του, Αρτεμισία Λυμπεράκη, οι οποίες παρακολουθούσαν και αυτή την τιμή με μεγάλη συγκίνηση.

Για την περίσταση η, πάντα κομψή και in style, Μαρέβα, επέλεξε ένα safe black and white ντύσιμο, κοντά στο οποίο κινήθηκε και η μικρή κόρη της οικογένεια, Δάφνη, η οποία φόρεσε ένα ιβουάρ φόρεμα σε κλος γραμμή. Λίγο πιο... αυστηρή, η Σοφία, επέλεξε ένα μωβ φόρεμα με μαύρο σακάκι ενώ ο Κωνσαντίνος, "γαμπρός" καμάρωνε για τον πατέρα του ακόμη μία φορά.

kyriakos2.jpg

Στο πλάι του πρωθυπουργού και οι αδερφές του, Ντόρα Μπακογιάννη, Αλεξάνδρα και Κατερίνα.

kyriakos10.jpg

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Ο μοναχογιός τους έχει γενέθλια και του ευχήθηκαν με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2023 - 14:15