Νέο κόμμα στις εκλογές: Οι γιαγιάδες της Κρήτης διεκδικούν την ψήφο σου - Το επικό βίντεο

23.06.2023
Νέο κόμμα στις εκλογές: Οι γιαγιάδες της Κρήτης διεκδικούν την ψήφο σου - Το επικό βίντεο
Μέσα στα θλιβερά νέα των ημερών και το άγχος της καθημερινότητας, το νέο βίντεο κλιπ από τις απίθανες trapper γιαγιάδες της Κρήτης μας έφτιαξε το κέφι!Ευχαριστούμε!

Οι σούπερ γιαγιάδες της Κρήτης ίδρυσαν κόμα και ξεκινούν τον προεκλογικό του αγώνα με πάθος. Το κόμα λέγεται ΓΡΙΝΤΖ και "είναι εδώ για να μπει στην βουλή ενωμένο δυνατό", όπως διαβάζουμε στα διαγγέλματά τους.

Η διακύρηξη του νέου κόματος ε΄γινε με ένα απίθανο βίντεο που είχε μέχρι και... Παπακαλιάτη. Η έμπνευση από το Maestro και την σκηνή στο πιάνο, πραγματικά, απλά δεν περιγράφεται!

Σε άλλο σημείο, οι απίθανες γιαγιάδες "περιλαμβάνουν" τους πολιτικούς αρχηγούς και την παρουσία του στο TikTok. Το απογείωσαν και εκεί, ενώ στις προγραμματικές του δηλώσεις ακούμε σχέδια για συντάξεις, σεμεδάκια (!) το market pass του Μητσοτάκη και τον πανικό που θα σπείρουν μέχρι και στον... Τσίπρα.

giagiades.jpg

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή, όντως, μερικά πράγματα, απλά δεν περιγράφονται με λόγια, ιδού και... καλή ψήφο!

{https://www.youtube.com/watch?v=UYZEetVOsQk&t=1s&ab_channel=%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%9D%CF%8C%CF%84%CE%BF}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.06.2023 - 14:28