Η Μαρέβα Μητσοτάκη, το maximal κολιέ της και τα σχόλια της Rita Wilson για τον πρωθυπουργό

18.05.2022
Η Μαρέβα Μητσοτάκη, το maximal κολιέ της και τα σχόλια της Rita Wilson για τον πρωθυπουργό
Στον απόηχο της χθεσινής, ιστορικής σημασίας, ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμερικανικό Κονγκρέσο, στεκόμαστε στις στυλιστικές επιλογές της συζύγου του και στην αποθέωση της Rita Wilson.

Ο έλληνας πρωθυπουργός μίλησε, χθες, ενώπιων των μελών της αμερικανικής Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων, υπό το βλέμμα της αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Kamala Harris, και της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Nancy Pelosi, ανέλυσε τις θέσεις της χώρας μας επί όλων των θεμάτων και, κατά γενική ομολογία, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Τις εντυπώσεις, υπό μια τελείως διαφορετική έννοια, βεβαίως, κέρδισε ακόμη μία φορά η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η οποία στο μεταξύ καμάρωσε δήμοσια για τον σύζυγό της, με μία ανάρτηση που μας προβλημάτισε, λόγως ένος μικρού "λάθους". Ο λόγος, πάντως, εδώ, για την εμφάνισή της.

Πάντα κομψή, λιτή κι απέριττη στις στυλιστικές της επιλογές, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε μια μακρυμάνικη σατέν ζιβάγκο μπλούζα σε blue black απόχρωση, την οποία συνδύασε με ένα απλό λευκό-ivoire παντελόνι με τελείωμα καμπάνας. Τα μαλλιά της τα είχε ελαφρά πιασμένα χαμηλά (τα μισά) και το μακιγιάζ της, όπως πάντα, ιδιαίτερα διακριτικό και φυσικό. Αυτό, όμως, που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση -θέλοντας και μη- ήταν το εντυπωσιακό maximal κόσμημα που φορούσε στον λαιμό.

Το εξαιρετικού ενδιαφέροντος χειροποίητο, χρυσό κολιέ φέρει την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας/γλύπτριας Λίζας Σωτίλη (Lisa Sotilis) η οποία δημιουργεί κοσμήματα-έργα τέχνης και έχει συνδέσει το όνομά της με ονόματα όπως ο Αλέξανδρος Ιόλας, ο Salvador Dali, ο Rudolf Nureyev, ο Andy Warhol και η Claudia Cardinale.

Η παρουσία αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ιδιαίτερα περήφανους τους απανταχού Έλληνες που δεν δίστασαν να το παραδεχτούν δήμόσια. Μεταξύ εκείνων που εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το επίτευγμα του πρωθυπουργού και η Rita Wilson. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, τραγουδίστρια και σύζυγος του Tom Hanks σχολίασε με ιδιαίτερη ζέση τις δύο αναρτήσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη μεγάλη αυτή στιγμή.

«Βγάζεις ότι καλύτερο είναι η Ελλάδα σε ό,τι κάνεις και στον κόσμο όλο. Ο πρόεδρος Biden καταλαβαίνει τη σημασία αυτού καθώς και των σχέσεων των δύο χωρών. Συγχαρητήρια. Τόσο περήφανη 🇬🇷 🇺🇸», γράφει στο πρώτο σχόλιο και επαναλαμβάνει τις δυο τελευταίες λέξεις στη δεύτερη.

Ζωή Κίττα