Ο πραγματικός λόγος που η Amber Heard δεν κοιτάει καθόλου τον Johnny Depp κατά τη διάρκεια της δίκης

18.05.2022
Ο πραγματικός λόγος που η Amber Heard δεν κοιτάει καθόλου τον Johnny Depp κατά τη διάρκεια της δίκης
Η πολυσυζητημένη δίκη συνεχίζεται και ο δικηγόρος του ηθοποιού λύνει μια πολύ εύλογη απορία

Η δίκη της Amber Heard και του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση συνεχίζεται, κατά τη διάρκεια της οποίας η 36χρονη ηθοποιός μίλησε στο δικαστήριο.

Σε μια από τις εναρκτήριες ερωτήσεις της, η Camille Vasquez, μια από τις δικηγόρους του Depp, ρώτησε τη Heard: "Ο κύριος Depp δεν σε έχει κοιτάξει ούτε μια φορά σε όλη αυτή τη δίκη, σωστά;" με την Heard να απαντάει: "Όχι ότι το έχω προσέξει, όχι". "Τον έχεις κοιτάξει πολλές φορές, έτσι δεν είναι;" συνέχισε η Vasquez. Η Heard τότε απάντησε: "Ναι, έχω", και η Vasquez απάντησε γρήγορα: "Ξέρετε ακριβώς γιατί ο κύριος Depp δεν σας κοιτάει, έτσι δεν είναι; Υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναδείτε τα μάτια του, δεν είναι αλήθεια;".

Johnny Depp: Οι θαυμαστές του ξοδεύουν χιλιάδες για να βρεθούν στη δίκη του με την Amber Heard

Η Heard είπε στο δικαστήριο της Virginia ότι δεν θυμάται αν ο Depp είπε αυτά ακριβώς τα λόγια. Σε απάντηση, ο δικηγόρος του Depp έπαιξε μια ηχογράφηση μιας από τις τελευταίες κατ' ιδίαν συναντήσεις του ζευγαριού το 2016, στην οποία ο Depp είπε η Heard ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά: "Δεν θα χρειαστεί να ξαναδούμε ο ένας τον άλλον. Δεν θα δεις ξανά ποτέ τα μάτια μου". Εκείνη την εποχή, η Heard είχε καταθέσει προσωρινό περιοριστικό διάταγμα εναντίον του Depp. Ο πρώην ατζέντης της Heard κατέθεσε νωρίτερα στη δίκη ότι η ηθοποιός οργάνωσε τη συνάντηση επειδή ήθελε να ξαναβρεθεί μαζί με τον Depp. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, ωστόσο, η Heard αρνήθηκε ότι προσπαθούσε να αναβιώσει τη σχέση της με τον Depp. "Ήθελα να ελαχιστοποιήσω την εχθρότητα, ήθελα να συμφιλιωθώ με αυτόν τον τρόπο. Δεν ήθελα να ξανασυνατηθώ μαζί του", είπε. Αφού τελείωσε η ηχογράφηση, ο δικηγόρος του Depp είπε: "Τήρησε αυτή την υπόσχεση, έτσι δεν είναι;" αναφερόμενος στο ότι ο Depp δεν κοιτούσε την Heard, στον οποίο η Heard απάντησε: "Από όσο ξέρω, δεν μπορεί να με κοιτάξει".

Johnny Depp εναντίον Amber Heard: Οι μέχρι στιγμής μεγαλύτερες αποκαλύψεις της δίκης

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσή της, η Heard αναφέρθηκε και στους ισχυρισμούς του Depp ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον James Franco και πως τον είχε συναντήσει το βράδυ πριν ο Depp καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Απαντώντας στους δικηγόρους του ηθοποιού, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους βίντεο στο οποίο ο Franco φαίνεται να μπαίνει σε ασανσέρ με την Heard, η ίδια παραδέχτηκε ότι τον συνάντησε στο σπίτι της λέγοντας πως είχε φιλική σχέση μαζί του.

"Ήταν φίλος μου. Και έμενε στο δίπλα σπίτι, κυριολεκτικά. Και ειλικρινά είχα εξαντλήσει τον κύκλο των φίλων μου που με στήριζε και ήμουν χαρούμενη να δεχτώ όση φιλία μπορούσα από κάποιον”, είπε η Heard. Η ίδια πρόσθεσε πως έγινε φίλη με τον Franco μετά τη συνεργασία τους σε αρκετές ταινίες, κάτι που είχε προκαλέσει τη ζήλια του Depp. "Ο Johnny ήταν θυμωμένος μαζί μου που δέχτηκα μια δουλειά με τον James Franco. Τον μισούσε και ήδη με κατηγορούσε ότι είχα κάτι μαζί του στο παρελθόν, όταν κάναμε γυρίσματα του Pineapple Express”.