Η Ινδή ηθοποιός που έχει γίνει το fashion icon του φετινού φεστιβάλ των Καννών

18.05.2022
Η Ινδή ηθοποιός που έχει γίνει το fashion icon του φετινού φεστιβάλ των Καννών
Η Deepika Padukone έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα fashion looks της

Η πολυαναμενόμενη 75η διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ξεκίνησε την Τρίτη και πολλά είναι τα μεγάλα ονόματα της showbiz που έχουν δώσει το παρών. Εκείνη όμως που φαίνεται πως μέχρι τώρα έχει ξεχωρίσει, είναι η star του Bollywood Deepika Padukone. Από τότε που η ηθοποιός προσγειώθηκε στη Γαλλική Ριβιέρα, οι εμφανίσεις της την έχουν κάνει το fashion icon της φετινής διοργάνωσης.

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά! (κι έρχεται και τρίτη!)

Η Deepika Padukone έκανε την πρώτη της εμφάνιση, στο δείπνο της κριτικής επιτροπής, με ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα με παγιέτες από τη συλλογή Φθινόπωρο 2021 της Louis Vuitton. Η ηθοποιός φόρεσε το κομψό σύνολό της με καφέ μπότες.

Jennifer Lopez: Πώς αντέδρασε στην ανακοίνωση του αρραβώνα του πρώην συζύγου της, Marc Anthony

Δίνοντας στο θέρετρο μια πινελιά ινδικής κληρονομιάς με ένα σύγχρονο τρόπο, η Deepika σε μια άλλη της εμφάνιση φόρεσε ένα εμπριμέ μεταξωτό πουκάμισο που έφερε μια ψηφιακή απόδοση ενός έργου από το The Sabyasachi Art Foundation. Η ηθοποιός φόρεσε ένα ασορτί μεταξωτό μαντήλι μαλλιών και διαμαντένια σκουλαρίκια.

Η Deepika Padukone έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα σάρι με παγιέτες με μαύρες και χρυσές ρίγες. Το look της ολοκληρώθηκε με τολμηρό μαύρο eyeliner.