George Clooney - Sandra Bullock: Η ιστορία μιας δυνατής φιλίας που κρατάει 30 χρόνια

22.05.2022
George Clooney - Sandra Bullock: Η ιστορία μιας δυνατής φιλίας που κρατάει 30 χρόνια
Όλοι έχουμε ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο με τους φίλους μιας ζωής, τόσο που σχεδόν ανήκουν σε μια ιδιαίτερη κατηγορία που ξεπερνά τη φιλία. Μας έχουν συμπαρασταθεί σε τόσες στιγμές που μερικές φορές φαίνεται σαν να μας ξέρουν καλύτερα από ό,τι εμείς οι ίδιοι. Και υπάρχουν περιπτώσεις, όπως αυτή με τον George Clooney και την Sandra Bullock, που εκτός από τη φιλία τους αισθάνονται αρκετά τυχεροί που δουλεύουν μαζί. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για την ιστορία της φιλίας μεταξύ αυτών των δύο σταρ που περνάνε χρόνο μαζί τόσο μπροστά στις κάμερες όσο και στα παρασκήνια, για περισσότερα από 30 χρόνια.

Πώς γνωρίστηκαν

Παραδόξως, οι ηθοποιοί γνωρίστηκαν πολύ πριν πιάσουν τις πρώτες τους δουλειές στη σόου μπιζ, όταν μόλις αποφοίτησαν.

Η Bullock θυμήθηκε ότι τη μέρα που συναντήθηκαν ήταν σε ένα πάρτι και ο Clooney μιμούνταν τον Buddy Hackett. Μίλησαν για λίγο και αφού έκαναν παρέα, ο Clooney τη βοήθησε να τραβήξει την προσοχή ενός άντρα που της άρεσε. Πήγε κοντά του και του είπε: «Αν δεν βγεις μαζί της, θα το κάνω εγώ». Και κάπως έτσι η Bullock ξεκίνησε μια σχέση που κράτησε τέσσερα χρόνια.

Η Sandra Bullock σε σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μαζί με την κόρη της

Δούλεψαν μαζί σε ταινίες

Η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν ήταν το 2013 στην ταινία Gravity, σε σκηνοθεσία Alfonso Cuarón. Στην ταινία έπαιξαν δύο αστροναύτες που είχαν εγκλωβιστεί στο διάστημα.

Μετά ήρθε το έργο Our Brand Is Crisis το 2015, στο οποίο παραγωγός ήταν ο Clooney. Ο ρόλος προοριζόταν για τον ίδιο τον Clooney αλλά όταν έμαθε ότι η Bullock ενδιαφέρεται, αποφάσισε να τον προσαρμόσει για την φίλη του με ενθουσιασμό.

Την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον την εκφράζουν δημόσια

Όταν τους παίρνουν συνέντευξη και οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν παρά να πουν κομπλιμέντα ο ένας για τον άλλον. Ο George έχει πει για την Sandra: Our Brand Is CrisisΕίναι κάποια που λατρεύω, πραγματικά την λατρεύω, είναι πολύ διασκεδαστικό να βρίσκομαι σε ένα χώρο μαζί της. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος υποθέτει ότι οι άνθρωποι στην οθόνη δεν είναι ίδιοι με την πραγματικότητα, αλλά η Sandy είναι ακριβώς όπως είναι στην οθόνη: μια απίστευτα όμορφη γυναίκα που είναι πολύ διασκεδαστικό να περνάς χρόνο μαζί της. Είναι πολύ έξυπνη και συγκεντρωμένη».

Όταν η Bullock έμαθε ότι θα πρωταγωνιστούσε στο Gravity με τον Clooney, είπε: «Ήξερα ότι θα είχα έναν συνάδελφο και κάποιον με τον οποίο θα ένιωθα άνετα, που καταλαβαίνει τις ιδιορρυθμίες μου και καταλαβαίνω τις δικές του. Κάποιον που γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό».

Ο George Clooney είναι 60 ετών - Πως ο πιο διάσημος εργένης έγινε ο πιο ευτυχισμένος οικογενειάρχης

Η απάντηση στο πανάρχαιο ερώτημα γιατί δεν τα έφτιαξαν ποτέ

Πολλές φορές, τους έχουν ρωτήσει αν έβγαιναν μαζί, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν συνέβη ποτέ. Ο Clooney είπε το 2013 ότι δεν θα έβγαινε ποτέ με μια φίλη με την οποία ήταν κολλητοί για περισσότερα από 20 χρόνια. Εξάλλου, αυτή έβγαινε με έναν φίλο του πριν, οπότε αυτό θα έσπαγε τον «κώδικα φιλίας».

Επικείμενα προτζεκτ

Δεν υπάρχουν νέα κοινά έργα τους στον ορίζοντα, αλλά έχουν κάποιο κοινό σημείο. Το 2022, ο Clooney θα εμφανιστεί στη νέα ταινία του σκηνοθέτη Jon Watts μαζί με τον Brad Pitt. Εν τω μεταξύ, η Bullock θα εμφανιστεί μέσα στη χρονιά επίσης σε μια ταινία με τον Brad Pitt, η οποία ονομάζεται Bullet Train.