Angelina Jolie: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο ένιωσε προσβεβλημένη από τις αφίσες της ταινίας Lara Croft

Angelina Jolie: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο ένιωσε προσβεβλημένη από τις αφίσες της ταινίας Lara Croft
Ποιος είπε ότι οι μεγάλες σταρ δεν κάνουν αυτοκριτική; Πρόσφατα, η Angelina Jolie, μίλησε για ορισμένες περιπτώσεις που βρέθηκε να κριτικάρει την εμφάνισή της και μία από αυτές ήταν όταν είδε πώς εμφανιζόταν το σώμα της στις αφίσες για την ταινία Lara Croft με την εμβληματική στολή της απόλυτης ηρωίδας δράσης.

Η εμπειρία της Angelina Jolie είναι ένας χρήσιμος οδηγός για να ρίξει φως στις πιέσεις που αντιμετωπίζουν ακόμη και οι διάσημοι που βρίσκονται στη βιομηχανία του θεάματος. Παρά την παγκόσμια φήμη της, αντιμετώπισε και εκείνη ανασφάλειες σχετικά με τη φυσική της εμφάνιση.

Καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγής των ταινιών Tomb Raider, η Jolie υποβλήθηκε σε εκτενή σωματική και πνευματική εκπαίδευση για να ενσαρκώσει το ρόλο μιας σταρ της δράσης. Η αυστηρή αγωγή της επέτρεψε να ενδυναμώσει τη σωματική της διάπλαση, προκειμένου να εξασφαλίσει την αυθεντική απόδοση του χαρακτήρα.

Angelina Jolie: Σπάνια επίσημη εμφάνιση με τον γιο της, Maddox - Τι επέλεξε να φορέσει

«Με ξυπνούσαν στις επτά κάθε πρωί και μου έδιναν ένα shake πρωτεΐνης ενώ ένας διατροφολόγος μου ετοίμαζε πέντε γεύματα την ημέρα. Έπρεπε όμως να κάνεις αυτά τα πράγματα για να διατηρήσεις την ενέργειά σου», σχολιάζει η ηθοποιός για εκείνες τις στιγμές.

jolie.jpg

Ακόμη και με την άψογη φυσική της κατάσταση και για τις δύο ταινίες Tomb Raider, η Angelina Jolie αντιμετώπισε προκλήσεις όσον αφορά την απεικόνιση της σωματικής της διάπλασης στης αφίσες της ταινίας. Με ανεξήγητο τρόπο ορισμένες φωτογραφίες υποβλήθηκαν σε επεξεργασίες που είχαν σκοπό να τροποποιήσουν την εμφάνισή της, κάτι το οποίο η Jolie θεώρησε ως προσβλητικό.

Και πιο συγκεκριμένα:

«Ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι μου έβγαλαν με αερογράφο τις θηλές από τις αφίσες για τη Lara. Oι αφίσες χωρίς θηλές, νομίζω ότι είναι κάτι μάλλον περίεργο. Οι θηλές είναι υπέροχες» αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός.

Bella Hadid: Είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο αλλά παλεύει καθημερινά με την έλλειψη αυτοπεποίθησης

Ενώ η Angelina Jolie θεωρείται ευρέως ως μία από τις πιο εντυπωσιακές σταρ του Χόλιγουντ, η αντίληψή της για τον εαυτό της διέφερε από το πώς την έβλεπαν οι άλλοι. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι αρχικά ένιωθε ότι η εμφάνισή της ήταν κάπως αντισυμβατική. Ωστόσο, καθώς ωρίμαζε, η Jolie έμαθε να εκτιμά τη ιδιαιτερότητά της, συνειδητοποιώντας ότι τα μοναδικά της χαρακτηριστικά ήταν αντανάκλαση της καταγωγής της και της ομοιότητάς της με την αγαπημένη της μητέρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.06.2023 - 14:32