Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι"

27.06.2023
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι"
Με αφορμή τη συναυλία που θα δώσουν με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Θέατρο Βράχων στις 28 Ιουνίου οι δύο ερμηνεύτριες μίλησαν στη εκπομπή Πάμε Δανάη του Mega.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" μίλησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και με μεταξύ των άλλων μίλησε και για την εφηβεία της, εξηγώντας ότι ήταν δύσκολη "με την έννοια ότι ήμουν αντιδραστική. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως ό,τι με στενοχωρεί και μου βάζει πολύ αυστηρά όρια, με μαράζωνε".

"Αποφάσισα να απομακρύνω τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που μου στερούν την ελευθερία της έκφρασης και περιορίζουν τον χαρακτήρα μου. Ό,τι με βάραινε και ό,τι με περιόριζε σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που εμένα δεν μου έκανε καλό, εξαφανίστηκε από τη ζωή μου», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ κάποια στιγμή η συζήτηση στράφηκε και στο πρόσφατο διαζύγιό της.

"Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι", ει΄πε η δημοφιλής ερμηνεύτρια ενώ συνέχισε λέγοντας πως "όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους, είναι ωραίο να χωρίζεις απ’ αυτούς όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά"

"Είναι ωραίο να έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς τα πράγματα, χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο προτού δημοσιοποιηθεί κάτι. Εγώ δεν είχα αυτόν το χρόνο που ήθελα. Μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, έχω μάθει πλέον τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Οι χρόνοι κι ο σεβασμός είναι σημαντικά, έξαλλου εγώ δεν κρύβομαι", συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία χώρισε ύστερα από 2,5 χρόνια γάμου από τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ οι φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.06.2023 - 13:33