Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Τελικά οριστικό το διαζύγιο ύστερα από δυο χρόνια γάμου

21.02.2023
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Τελικά οριστικό το διαζύγιο ύστερα από δυο χρόνια γάμου
photos: NDP Photo Agency
Οι φήμες που ακούγονται καιρό τελικά επιβεβαιώθηκαν και το ζευγάρι χωρίζει, δυο χρόνια μετά τον γάμο του.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες. Το μυστήριο τελέστηκε ιδιωτικά στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου και πλάι στο ζευγάρι βρέθηκαν μερικοί μόνο φίλοι και συγγενείς.

Η νύφη είχε επιλέξει μια δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, ένα υπέροχο ολόλευκο νυφικό που αποτελούνταν από μεταξωτό ταφτά και κουάφ κεντημένη στο χέρι από κρύσταλλα Swarovski σε απαλό γαλάζιο και crystal.

4_1.jpg

6.jpg

Γιάννης Ζουγανέλης: Η πιο συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο της κόρης του

Το ζευγάρι κρατούσε πολύ χαμηλό προφίλ σε ΄ολη τη διάρκεια της σχέσης του ενώ το ίδιο διακριτική ήταν και η παρουσία τους στα social media. Η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει η τραγουδίστρια, για παράδειγμα, μαζί με τον συζυγό της ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν, είχαν ξεκινήσει να ακούγονται οι πρώτες φήμες για σύννεφα στη σχέση τους. "Γενικώς και οικογενειακώς αγαπάμε τα μπαρ" έγραψε στη λεζάντα η Ελεωνόρα και στη φωτογραφία τη βλέπουμε να φιλά τρυφερά τον σύζυγό της.

{https://www.instagram.com/p/Cbn_i76NpDT/}

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζεύγους ήταν τον Οκτώβριο του 2022 στη συναυλία που έδωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο θέατρο Άλσος [φωτό κάτω], όμως ο δικηγόρος απουσίαζε από την απονομή του δίσκου της "Τι να λέμε τώρα" πριν από λίγες μέρες και οι φήμες περί διαζυγίου φούντωσαν και πάλι ενώ, όπως σημειώνεται και εκείνος γιόρτασε τα γενέθλιά του μόνος και εκείνη έκανε μόνες διακοπές το περασμένο καλοκαίρι.

zouganeli_1.jpg

Σήμερα, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Πρωινό μας" ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο χωρισμός είναι επίσημος και πρόκειται για ένα συναινετικό και, άρα, βελούδινο διαζύγιο μεταξύ των δύο πρώην (πια) συζύγων.

{https://www.youtube.com/watch?v=rDV96TxVLOs}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.02.2023 - 12:40