Megan Fox: Υπερασπίστηκε την υποτιθέμενη «πέτρα του σκανδάλου» διαψεύδοντας ότι έχει σχέση με τον σύντροφο της

Megan Fox: Υπερασπίστηκε την υποτιθέμενη «πέτρα του σκανδάλου» διαψεύδοντας ότι έχει σχέση με τον σύντροφο της
Oι φήμες για χωρισμό λόγω απιστίας δίνουν και παίρνουν για την Megan Fox και τον Machine Gun Kelly αλλά τώρα κάτι πάει να ξεκαθαρίσει στο τοπίο.

Το ζευγάρι άλλωστε προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα του και επισκέπτεται σύμβουλο γάμου, όπως επιβεβαιώνουν πηγές από το περιβάλλον τους.

Aν θυμάσαι πριν από λίγες μέρες υπήρξε έντονη φημολογία ότι το ζευγάρι χώρισε και αιτία ήταν η απιστία του μουσικού με την κιθαρίστριά του. Με αφορμή λοιπόν αυτό η Megan Fox επανενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram για να απαντήσει στα σχόλια της κιθαρίστριας Sophie Lloyd και να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πρόσφατη ένταση που δημιουργήθηκε. Μα απολύτως καμία σχέση.

{https://www.instagram.com/p/CokQ1REubgk/}

Megan Fox: Η κρίση στη σχέση της ξεκίνησε όταν βρήκε ύποπτα μηνύματα στο κινητό του Machine Gun Kelly

«Το πώς ένα αστείο για να απαλλάξω αυτό το κορίτσι από μια οδυνηρή κατηγορία μετατράπηκε με κάποιοι τρόπο σε επιβεβαίωση - δεν θα το καταλάβω ποτέ», έγραψε η Μegan στo πρόσφατo ποστ της Sophie. «Γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο χαζοί. Sophie είσαι τρελά ταλαντούχα. Καλώς ήρθες στο Χόλιγουντ. Η πρώτη σου αδικαιολόγητη PR καταστροφή. Τώρα βαφτίστηκες από τις φλόγες της φήμης. Από εδώ δυστυχώς χειροτερεύει. Απλά αγνόησε το όσο μπορείς. Το μεσαίο δάχτυλο πάνω».

Η Sophie σίγουρα έβγαλε έναν αναστεναγμό ανακούφισης για τα όσα έχει ακούσει αυτές τις μέρες και εξέφρασε τη συμπαράσταση της τη Megan «Το Διαδίκτυο είναι τόσο άγριο! Στέλνω πολλή αγάπη» με μερικά emoji καρδιάς δείχνοντας ότι όλα είναι μια χαρά μεταξύ αυτών των δύο κοριτσιών.

img-7935-1676893550.jpeg

Και μετά η Sophie μπήκε στα stories για να ξεκαθαρίσει ότι βρίσκεται σε μια αφοσιωμένη σχέση.

img-7862-1676463878.jpeg

Άλλωστε ο μάνατζερ της Sophie πρόλαβε να διαψεύσει τις φήμες για εμπλοκή της στον φημολογούμενο χωρισμό της Megan Fox και τoυ Machine Gun Kelly, λέγοντας στην ουσία ότι «οποιαδήποτε άποψη ότι ενήργησε με αντιεπαγγελματικό τρόπο ή αποχώρησε από τη σχέση της είναι αναληθής».

Τελευταία τροποποίηση στις 21.02.2023 - 11:45