Γιάννης Ζουγανέλης: Η πιο συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο της κόρης του

13.10.2020
Γιάννης Ζουγανέλης: Η πιο συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο της κόρης του
Πανευτυχής ο διάσημος ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του!

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου, το περασμένο Σάββατο στις Σπέτσες, αφού είχε πρώτα ανακοινώσει ότι τα σχέδια που είχε κάνει είχαν ακυρωθεί! Αντιπερισπασμός! Που πέτυχε!

Φωτογραφίες από τον γάμο και λεπτομέρειες για το νυφικό κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα, καθώς και άπειρες ευχές μέσω διαδικτύου.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις αναρτήσεις του μπαμπά Γιάννη Ζουγανέλη για τη μοναχοκόρη του. Η δεύτερη μάλιστα μας συγκίνησε πολύ.

Στην αρχή, ο Γιάννης Ζουγανέλης μοιράστηκε μία απίθανη φωτογραφία της Ελεονώρας, λίγο πριν πάρει τον δρόμο για την εκκλησία. Μία πόζα που συγκεντρώνει όλο το μπρίο εκείνης και το "χαλαρό" της ευτυχισμένης ημέρας! Χωρίς λεζάντα, για την ιστορία, η συγκεκριμένη ανάρτηση.

Λίγες ώρες αργότερα, ο "Ζούγα" επανήλθε με μία φωτογραφία των νιόπαντρων με μια λεζάντα όπου τα είπε όλα: "Τα παιδιά μου"! Να του ζήσουν τα παιδιά λοιπόν. Με αγάπη και υγεία πάνω απ΄όλα!

Εννοείται πως η ανάρτηση αυτή συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες αντιδράσεις χρηστών ενώ οι ευχές στα σχόλια έπεσαν... "βροχή".

Η Ισιδώρα Σιδέρη, μητέρα της Ελεονώρας [φωτό κάτω] μπορεί να μην έχει λογαριασμό στα social media όμως μίλησε για τις χαρές της κόρης της και του "γιου" της: «Είμαι ευτυχισμένη. Ο Σπύρος λατρεύει, εκτιμάει και θαυμάζει την Ελεωνόρα. Την σέβεται και δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο γιο από τον Σπύρο», δήλωσε στην κάμερα του Star.

Τώρα ένα μόνο πράγμα μένει να ευχηθούμε στο ζευγάρι και αυτό είναι το "Καλούς Απογόνους"!