Robert Pattinson - Suki Waterhouse: Το μυστικό της ευτυχίας ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ

Robert Pattinson - Suki Waterhouse: Το μυστικό της ευτυχίας ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ
Υπάρχουν ζευγάρια στο Χόλιγουντ που κρατούν τη σχέση τους τόσο ανοιχτή στο κοινό, που γνωρίζουμε σχεδόν κάθε λεπτομέρεια της ιδιωτικής τους ζωής. Τους ακολουθούμε σαν να είναι οι διαγωνιζόμενοι ενός ριάλιτι. Αυτό δεν ισχύει για τον Robert Pattinson και τη Suki Waterhouse.

Είναι δύσκολο να κρατήσεις μια σχέση στο Hollywood όμως ο ηθοποιός και το μοντέλο ξέρουν καλά ότι "η ευτυχία αγαπά τη σιωπή". Παρακάτω θα διαβάσεις πώς καταφέρνουν να μένουν μαζί παρ' όλα τα στερεότυπα και τις τοξικές απόψεις.

Από την αρχή, το ζευγάρι ήταν πολύ μυστικοπαθές σχετικά με τη σχέση του

Ο Robert Pattinson και η Suki Waterhouse εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί ως ζευγάρι τον Ιούλιο του 2018. Πριν από την πρώτη τους μεγάλη δημόσια εμφάνιση το 2022, ήταν πολύ χαμηλών τόνων σχετικά με τη σχέση τους. Από το 2018, οι δυο τους είναι απασχολημένοι με τη σχέση τους και περνούν άφθονο ποιοτικό χρόνο μαζί.

«Είναι πολύ αγαπημένοι», είπε μια πηγή στο People για το ζευγάρι εκείνη την εποχή. «Δεν είναι τόσο καιρό μαζί. Όλα όμως φαίνονται να πηγαίνουν γρήγορα. Πάντα γελούν και χαμογελούν ο ένας στον άλλον».

Κάποτε, ο Pattinson είπε στο Jimmy Kimmel Live! ότι παρακολούθησε το The Batman (στο οποίο πρωταγωνιστούσε) για πρώτη φορά στο πλευρό της Waterhouse και ότι η γλυκιά και χαριτωμένη αντίδρασή της στην ταινία «κάπως άλλαξε τα πάντα».

«Είμαι σίγουρος ότι συνήθως δεν της αρέσει να βλέπει ταινίες με υπερήρωες. Και μόνο που έβλεπα ότι κράτησε προσηλωμένη την προσοχή της όλη την ώρα, και μετά κράτησε το χέρι μου και το άγγιξε, ένιωσα ένα μικρό δάκρυ. Και είπα «Αποκλείεται!» δήλωσε κάποτε ο Pattinson.

Η Kristen Stewart μιλά για τον Robert Pattinson: "Ήμασταν νέοι και άμυαλοι"

H Waterhouse δεν βρίσκεται σε ανταγωνισμό με τις διάσημες πρώην του Pattinson

Μετά το ταραχώδες ειδύλλιό του με την Kristen Stewart, o Pattinson έδωσε όλη του την καρδιά στην Waterhouse. Aπό τότε η Waterhouse ακολουθείται συνεχώς από τους παπαράτσι. Προφανώς και θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες με το εντυπωσιακό ζευγάρι να φιλιέται και να θέλουν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για τη σχέση τους και τα μυστικά της. Ωστόσο, μετά την Stewart, ο Pattinson αρνείται να συζητήσει αν βγαίνει ή όχι με κάποια.

Η Waterhouse με τη σειρά της δεν επιδεικνύει το αγόρι της στα social media, ούτε δημοσιεύει ποτέ κοινές φωτογραφίες μαζί του. Μπορεί εύκολα να την εντοπίσουν να κάνει διακοπές με τους φίλους της και με τον Pattinson να μην φαίνεται πουθενά.

Η Waterhouse είχε και εκείνη σχέση στο παρελθόν με τον ηθοποιό Bradley Cooper, με τον οποίο έβγαινε συχνά δημόσια. Αλλά η διαφορά ηλικίας των 17 ετών μπορεί να ήταν ο λόγος που χώρισαν μετά από δύο χρόνια που ήταν μαζί. Αφήνοντας πίσω τις προηγούμενες σχέσεις τους, ο Pattinson και η Waterhouse μοιάζουν περισσότερο με ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και φαίνονται πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Kristen Stewart - Dylan Meyer: Μία απίθανη ιστορία αγάπης