Η Kristen Stewart μιλά για τον Robert Pattinson: "Ήμασταν νέοι και άμυαλοι"

16.11.2021
Η Kristen Stewart μιλά για τον Robert Pattinson: "Ήμασταν νέοι και άμυαλοι"
Η ηθοποιός κάνει μια ανασκόπηση της σχέσης της με τον ηθοποιό

Με αφορφμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας "Spencer", στην οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Kristen Stewart μίλησε στο The New Yorker και αναφέρθηκε στον πρωτοποριακό ρόλο της στο επιτυχημένο franchise "Twilight".

Sarah Jessica Parker: Αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει στην αποθήκη της όλα τα ρούχα που φορούσε στο Sex and the City

Η Catherine Hardwicke, η οποία σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία του franchise, έβαλε διάφορους ηθοποιούς στο σπίτι της στο Los Angeles για ένα τεστ χημείας με την Stewart, η οποία είχε ήδη επιλεγεί ως πρωταγωνίστρια Bella Swan. Από όλους τους άντρες που πέρασαν από την οντισιόν, η Stewart είπε: «Ήταν τόσο ξεκάθαρο ότι ταιριάξαμε», αναφερόμενη στον Robert Pattinson. Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο Pattinson, με τον οποίο η Stewart είχε σχέση από το 2009 έως το 2013, είχε μια ορισμένη «είχε μια διανοουμενίστικη προσέγγιση που τη συνδύαζε με το 'δεν δίνω δεκάρα για αυτό, αλλά θα το κάνω τέλειο'. Κι εγώ ήμουν το ίδιο. Και, εν πάση περιπτώσει, ήμασταν νέοι και ανόητοι και ακριβώς αυτό χρειαζόταν, αυτό έπρεπε να νιώθει όποιος έπαιζε αυτούς τους ρόλους».

Alec Baldwin: Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του για τον πυροβολισμό της Halyna Hutchins

Η ηθοποιός, η οποία είναι πλέον αρραβωνιασμένη με την σεναριογράφο Dylan Meyer, στο παρελθόν είχε μιλήσει για την πίεση που άσκησε η φήμη στη σχέση της με τον Pattinson. "Ο κόσμος ήθελε εγώ και ο Rob να είμαστε μαζί τόσο πολύ που η σχέση μας έγινε προϊόν. Δεν ήταν πια η αληθινή ζωή. Και αυτό ήταν άσχημο για μένα.. Δεν είναι ότι θέλω να κρύψω ποια είμαι ή να κρύψω οτιδήποτε κάνω στη ζωή μου. Είναι ότι δεν θέλω να γίνω μέρος μιας ιστορίας για ψυχαγωγική αξία."