Gordon Ramsay: Η κόρη του αποκάλυψε ότι ο μπαμπάς της δεν της επιτρέπει να μπει στα εστιατόρια του

17.11.2021
Gordon Ramsay: Η κόρη του αποκάλυψε ότι ο μπαμπάς της δεν της επιτρέπει να μπει στα εστιατόρια του
Σκληροί οι κανόνες και στο σπιτικό του διάσημου σεφ, όχι μόνο στη δουλειά!

Έχοντας μεγαλώσει με έναν παγκοσμίου φήμης σεφ για πατέρα, πιθανόν να μην προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η κόρη του Gordon Ramsay, Tilly, είναι και η ίδια μια εκκολαπτόμενη νεαρή σεφ, έχοντας εμφανιστεί μαζί με τον μπαμπά της στο επιτυχημένο σόου του, MasterChef. Τώρα, είναι διαγωνιζόμενη στο χορευτικό σόου του BBC Strictly Dancinng [φωτό κάτω] όπου έκανε μια παραδοχή η οποία αναμφίβολα συγκλόνισε τους συναδέλφους της και τους θεατές, καθώς αποκάλυψε ότι «δεν επιτρέπεται» να μπει στα βραβευμένα με αστέρια Michelin, εστιατόρια του πατέρα της.

Παγκοσμίου φήμης σεφ ανακοίνωσε ότι γίνεται vegan και προκαλεί αντιδράσεις

Η Tilly, της οποίας το όνομα είναι Matilda, έκανε την παραδοχή στο επεισόδιο της 15ης Νοεμβρίου της επιτυχημένης σειράς, κι ενώ οι διαγωνιζόμενοι προετοιμάζονταν για τη δημιουργία ενός γεύματος πέντε πιάτων. «Δεν μου επιτρέπεται καν να μπω στα εστιατόρια του πατέρα μου με αστέρια Michelin, οπότε δεν ξέρω τι να κάνω», είπε η 20χρονη. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όχι, δεν μου επιτρέπεται. Έχω πάει μόνο μια φορά».

Απόφαση του μπαμπά

Αν και δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ο Gordon ήταν αποκαλυπτικός στο παρελθόν σχετικά με το γιατί τα πέντε παιδιά του δεν επιτρέπεται να μπουν μέσα στα σχεδόν 20 εστιατόρια του σε όλο τον κόσμο. Σε μια συνεδρία του Reddit AMA το 2017, ο εστιάτορας αποκάλυψε ότι κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τα παιδιά του όσο πιο προσγειωμένα γίνεται, λέγοντας σε έναν σχολιαστή: «Με κανέναν τρόπο στη γη δεν θα ήθελα να τους εισάγω σε αυτό το επίπεδο φαγητού και να τους σερβίρουν είκοσι σερβιτόροι, γιατί είναι το εστιατόριο του μπαμπά τους. Πρέπει να τους προστατεύσω και να σεβαστώ το εστιατόριο και την ομάδα στο εστιατόριό μου».

Για τα παιδιά του, πρόσθεσε, «Τα έκανα όσο πιο φυσιολογικά γινόταν και από την αρχή είχαν μια ηθική εργασίας. Όλοι έχουν δουλειά, όλοι φροντίζουν τα ζώα, όλοι έχουν δουλειές του σπιτιού. … Είναι όλοι σκληρά εργαζόμενοι, παθιασμένοι άνθρωποι που έχουν σεβασμό για τους άλλους και σεβασμό για τη ζωή. Και, το πιο σημαντικό, καταλαβαίνουν ότι αν θέλουν κάτι στη ζωή, πρέπει να δουλέψουν γι' αυτό. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό για μένα».

Μαθήματα ζωής

Την ίδια χρονιά, αποκάλυψε επίσης ότι τα παιδιά του ταξιδεύουν με πούλμαν, ενώ αυτός και η σύζυγός του πετούν πρώτη θέση σε αεροπλάνο. «Δεν έχουν δουλέψει πουθενά αρκετά σκληρά για να το αντέξουν οικονομικά. Σε αυτή την ηλικία, σε αυτό το μέγεθος, μου λέτε ότι πρέπει να κάθονται στην πρώτη θέση; Οχι δεν το κάνουν. Είμαστε πολύ αυστηροί σε αυτό». Ο Γκόρντον αποκάλυψε επίσης ότι τα παιδιά του δεν θα κληρονομήσουν τη συντριπτική πλειονότητα της περιουσίας του υψους 160+ εκατομμυρίων δολαρίων, λέγοντας: «Αυτό δεν είναι γιατί έχουν κάνει κάτι κακό αλλά είναι για να μην τους χαλάσουμε».