Αυτό το κοριτσάκι έγινε ο εφιάλτης του Αλέξη Τσίπρα; [Φωτογραφίες]

21.05.2019
Αυτό το κοριτσάκι έγινε ο εφιάλτης του Αλέξη Τσίπρα; [Φωτογραφίες]
Είχε μία αυστηρότητα στο βλέμμα της από μικρή.

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως τα παιδάκια στα γενέθλια τους είναι χαρούμενα στην πλειοψηφία τους. Η ίδια δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε με τέτοιο τρόπο αντίστοιχες περιστάσεις. Ο λόγος για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία είναι μία από τις πιο αυστηρές προσωπικότητες που πέρασε ποτέ από το ελληνικό κοινοβούλιο. Κατάφερε να γίνει εφιάλτης για την Όλγα Τρέμη, τη Σία Κοσιώνη, τη Μαρία Σαράφογλου ακόμη και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Δείτε ακόμη: Το Σοκ της Ελένης Φουρέιρα όταν της ανακοίνωσαν στο Ισραήλ πως είναι 68,9% Ελληνίδα! [Βίντεο]

Γεννημένη στις 8 Δεκεμβρίου 1976, σπούδασε νομικά και από το 2003 ασκεί μάχιμη δικηγορία στον τομέα του ποινικού δικαίου και του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου. Το 2012 εκλέχτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Α΄ Αθήνας και το καλοκαίρι του 2015 διαχώρισε τη θέση της από το κόμμα. Στις επόμενες εκλογές ήταν υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα και τον Απρίλιο του 2016 ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος με το όνομα Πλεύση Ελευθερίας.

Είναι κόρη του πάλαι ποτέ προέδρου του ΣΥΝ Νίκου Κωνσταντόπουλου και της δημοσιογράφου και προέδρου του ΕΣΡ Λίνας Αλεξίου. Φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα και έπειτα σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και έλαβε το πτυχίο της.

Δείτε τη: