Priscilla Presley: Οι οικονομικές διαφορές με την εγγονή της τακτοποιήθηκαν όμως ένα σημαντικό αίτημα δεν έγινε δεκτό και δεν είχε σχέση με τα χρήματα

18.05.2023
Priscilla Presley: Οι οικονομικές διαφορές με την εγγονή της τακτοποιήθηκαν όμως ένα σημαντικό αίτημα δεν έγινε δεκτό και δεν είχε σχέση με τα χρήματα
(Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)
Μετά τον ξαφνικό θάνατο της Lisa Marie Presley άνοιξε μεγάλος πόλεμος μεταξύ της μητέρα της και μοναδικής συζύγου του "Βασιλιά", Priscilla, και της κόρη της, Riley Keough με βασικό ζητούμενο, όπως ήταν αναμενόμενο, το οικονομικό.

Η είδηση για τον θάνατο της μοναχοκόρης του Elvis, η οποία έφυγε από τη ζωή από καρδιακή προσβολή σε ηλικία, μόλις, 54 ετών τον περασμένο Ιανουάριο, σόκαρε τους πα΄ντες και, φυσικά, τις κόρες της και τη μητέρα της.

Αρχικά οι γυναίκες της ζωής της αδικοχαμένης Lisa Marie στάθηκαν μαζί και ενωμένες απέναντι στην τραγωδία, πολύ σύντομα όμως και συγκεκριμένα όταν μπήκαν στη μέση οικονομικά θέματα αυτό άλλαξε.

Βλέποντας ότι χάνει τα κεκτημέα της, η Priscilla Presley προσέβαλε τη διαθήκη της κόρης της, σύμφωνα με την οποία όλη η περιουσία που είχε αποκτήσει από τον πατε΄ρα της πέρασε στα δικά της παιδιά και μόνο, ξεκινώντας μια διαμάχη άνευ προηγουμένου με τις οικογενειακές σχέσεις, προφανώς, να παγώνουν.

Τελικά, με τις φήμες να θέλουν γιαγιά και εγγονή να μη μιλούν καν μεταξύ τους, έγινε γνωστό ότι οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό και η 77χρονη Priscilla "έφυγε" με ένα τρελό ποσό ως "αποζημίωση". Οι οικονομικές απαιτήσεις της ικανοποιήθηκαν, λοιπόν, αλλά φαίνεται πως υπάρχει κάτι που έμεινε μετέωρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ η Priscilla είχε ζητήσει να ταφεί στην Graceland πλάι στον Elvis και την κόρη της και τον δικό της γιο, αλλά φαίνεται ότι τελικά, κάτι τέτοιο δεν θα της επιτραπεί!

{https://www.instagram.com/p/CrtoNAfJ4zo/}

Μιλώντας σχετικά στο TMZ, πάντως, η Priscilla δήλωσε: "Παρόλο που δεν σχεδιάζει να πάω πουθενά σύντομα, είναι επιθυμία τόσο δική μου όσο και της οικογέγειάς μου να ταφώ μαζί με την κόρη μου και τον έρωτα της ζωής μου, όταν έρθει αυτή η ώρα. Εκτιμούμε την αγάπη που φτάνει από όλους τους θαυμαστές".

Εκτός από τη Lisa Marie, η Priscilla έχει ακόμη έναν γιο, τον Navarone Garibaldi, καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύντροφό της Marco Garibaldi.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.05.2023 - 12:49