Lourdes Leon: Η κόρη της Madonna σε άλλη μια προκλητική φωτογράφηση με διάφανο κορμάκι

Lourdes Leon: Η κόρη της Madonna σε άλλη μια προκλητική φωτογράφηση με διάφανο κορμάκι
Το μήλο κάτω από την μηλιά λέει η παροιμία θα πέσει. Έτσι και η Lourdes Leon κληρονόμησε από τη μητέρα της, Madonna, την ικανότητα να κλέβει τις εντυπώσεις με τα ντυσίματά της και αυτό ακριβώς έκανε σε μια νέα φωτογράφιση για το περιοδικό W. Η 26χρονη φόρεσε ένα διάφανο μαύρο δαντελένιο φορμάκι χωρίς σουτιέν και το ταίριαξε με ένα σατέν κορσέ.

Η Lourdes δημοσίευσε πολλές εικόνες από τη φωτογράφηση και έγραψε μια λεζάντα στο slideshow με τα εξής:, «To Chemical X στο W MAG. Τόσο περήφανη που είμαι μέρος αυτής της οικογένειας.Το Chemical X δημιουργεί την επόμενη γενιά της χορευτικής μουσικής της Νέας Υόρκης Φωτογραφίες από @sicknethi. @eartheater @nycsuave @kiiiriii.s @couturexoxo»

Η κόρη της Madonna με το νυφικό από το "Like a Virgin"

Στις φωτογραφίες, η Lourdes φοράει μια στενή μαύρη δαντελένια μακρυμάνικη φόρμα που ήταν εντελώς διάφανη, αποκαλύπτοντας το γυμνό στήθος της κάτω από το μπούστο. Πάνω από το ολόσωμο, είχε επιλέξει να βάλει ένα στενό μαύρο σατέν κορσέ, χωρίς να φοράει τα τιραντάκια. Την εμφάνισή της την ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ογκώδη ασημένια σκουλαρίκια με κρίκους και μαύρα δερμάτινα μυτερά ψηλοτάκουνα Christian Louboutin ενώ τα μακριά μαύρα μαλλιά της τα είχε κάτω και χωρισμένα στη μέση.

{https://www.instagram.com/p/CsUKelxv9HD/}

Η Lourdes φοράει πάντα σέξι ρούχα και εκτός από αυτή την εμφάνισή της, πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες της στο Instagram φορώντας ένα ροζ κορσέ που έσφιγγε τη μικροσκοπική μέση της και με μια εξαιρετικά κοντή, ασορτί βολάν μίνι φούστα που μόλις και μετά βίας κάλυπτε τα επίμαχα σημεία της.

{https://www.instagram.com/p/Cr3ydd8vSPh/}

Και αν δεν θεωρείται σέξι αυτή η εμφάνιση, υπάρχει ακόμα μια φωτογραφία της που τη δείχνει να έχει καλύψει το σώμα της μόνο με κάποιες καφέ δερμάτινες ζώνες. Στη φωτογραφία, μια λεπτή ζώνη καλύπτει μέρος του στήθους της και τα υπόλοιπα δερμάτινα κομμάτια λειτουργούν σαν κορμάκι πάνω της.

{https://www.instagram.com/p/Cr3ybQvPeKx/}

{https://www.instagram.com/p/ChxYQqiNuNE/}

Η Madonna ποζάρει συγκινημένη και με τα έξι της παιδιά

Τελευταία τροποποίηση στις 18.05.2023 - 12:03