Η Madonna ποζάρει συγκινημένη και με τα έξι της παιδιά

28.11.2022
Η Madonna ποζάρει συγκινημένη και με τα έξι της παιδιά
Και τα έξι παιδιά της είχε στο πλευρό της στο φετινό δείπνο Ευχαριστιών η Madonna και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Δύο βιολογικά και τέσσερα υιοθετημένα παιδιά έχει η Madonna και δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται εικόνες τους, μαζί και χώρια! Πριν από λίγες μέρες, όλη η οικογένεια ενώθηκε ξανά για τη γιορτή των Ευχαριστιών και η Madonna μοιράστηκε μια χαρά την πιο πρόσφατη οικογενειακή πόζα, μαζί με πολλές ακόμη φωτογραφίες των παιδιών της σε διάφορες φάσεις της γιορτής, υπό τη γενική λεζάντα "Είμαι ευγνώμων για...".

Η κόρη της Madonna με το νυφικό από το "Like a Virgin"

Με την αφορμή θυμίζουμ ότι η Madonna έγινε πρώτη φορά μανούλα τον Οκτώβρη του 1996 όταν γεννήθηκε η κόρη της Lourdes, καρπός του έρωτά της με τον χορευτή και χορογράφο της, Carlos Leon.

To 2000 έφερε στον κόσμο τον γιο της, Rocco, καρπό του έρωτά της με τον τότε σύζυγό της, βρετανό σκηνοθέτη Guy Ritchie. Μητέρα και γιος πέρασαν άσχημα μερικά χρόνια αλλά τα ξαναβρήκαν μια χαρά, όπως φαίνεται..

Στη συνέχεια και ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Ritchie, το 2008 συγκεκριμένα, η Madona υιοθέτησε τον 16χρονο σήμερα David Banda, ενώ έναν χρόνο αργότερα την επίσης 162χρονη Mercy James.

Madonna: Βγαίνει με άντρα 41 χρόνια νεότερο και δεν την ενδιαφέρει κανένα σχόλιο

Το 2017 η Madonna υιοθέτησε ακόμη δυο παιδιά από το Μαλάουι, τις δίδυμες Estere και Stella, οι οποίες ασχολούνται με τον χορό και τη μουσική από πολύ νωρίς.

Madonna: Αυτοί είναι οι 6 αυστηροί κανόνες ανατροφής των παιδιών της

Το 2017, η 63χρονη βασίλισσα της ποπ ίδρυσε ένα νοσοκομείο στο λατρεμένο της Μαλάουι και έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε να ελέγξει τα της λειτουργίας της μαζί και με τα έξι παιδιά της, χαρίζοντας στους φίλους της αυτή την ιδιαίτερη πόζα.

Χθες μοιράστηκε την πιο πρόσφατη μαζί με μερικές ακόμη. Ιδού η τελευταία ανάρτησή της.