Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η δύσκολη στιγμή στον "αέρα" εκπομπής - Θυμήθηκε σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, λύγισε και αποχώρησε

28.11.2022
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η δύσκολη στιγμή στον "αέρα" εκπομπής - Θυμήθηκε σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, λύγισε και αποχώρησε
Μια πολύ έντονα φορτισμένη τηλεοπτική στιγμή έζησαν σήμερα οι θεατές της πρωινής εκπομπής του Star όπου η συζήτηση γύρισε σε ένα πολύ λεπτό θέμα και ξύπνησε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου αναμνήσεις που τον τάραξαν και δεν μπόρεσε να ελέγξει.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση, ήταν σήμερα το πρωί (28/11/2022) στην εκπομπή "Breakfast@Star". Οι δυο τους κάθισαν στον καναπέ με την Ελένη Χατζίδου, τον Ετεοκλή Παύλου και τους συνεργάτες τους και κουβέντιασαν για πολλά θέματα με τη συζήτηση να πηγαίνει κάποια στιγμή στα όσα βιώνουν νέοι τραγουδιστές προκειμένου να προωθηθεί η δουλειά τους και οι ίδιοι.

Με την κουβέντα, ο Μαυρίκιος θυμήθηκε τη δική του εμπειρία και ενώ ξεκίνησε με πολύ ψύχραιμη περιγραφή, στο τέλος η συγκίνηση τον συνεπήρε και έφυγε από την εκπομπή, με τη σύζυγό του, αρχικά και τον παρουσιαστή, στη συνέχεια, να τον ακολουθούν για να τον ηρεμήσουν.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θυμήθηκε τα όσα πέρασε αλλά εξήγησε ότι δεν μπορεί να μιλήσει ανοιχτά για το τι έγινε και ποιος έκανε όσα έκανε γιατί δεν μπορεί να τα αποδείξει -όπως και τόσοι κα τόσοι άλλοι!

"Αν βγουν στη φόρα όσα περνάνε οι νέοι τραγουδιστές που πηγαίνουν σε μια εταιρεία με το ντέμο τους, τότε θα κλάψουνε μανούλες", είπε κάποια στιγμή ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι "έχει στριμωχτεί άγρια σε γραφεία" και έχει κληθεί να δώσει πολλά χρήματα για να εξασφαλίσει την προώθηση που του υπόσχονταν!

Όσο για τον άνθρωπο ο οποίος τον παρενόχλησε; Προφανώς πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο του χώρου γιατί ο ίδιος είπε το εξής: "Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα". Τον άνθρωπο αυτό τον βλέπει μέχρι και σήμερα σε όλες τις επίσημες πρεμιέρες αλλά δεν μιλάνε μεταξύ τους πια.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το νέο του τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε

"Μακάρι να είχα τα στοιχεία και να τα έλεγα στον αέρα, ώστε να αρχίσει μια επανάσταση. Είναι φοβερό αυτό που έχει συμβεί", συνέχισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και στη συνέχεια μίλησε με σπασμένη φωνή, μέχρι που έφυγε από το πλατό δακρισμένος και τρεμάμενος.

"Ήμουν ένα παιδί που είχα έρθει από την Κύπρο και δεν είχα κανέναν. Μόνο με τους γονείς μου μιλούσα από το τηλέφωνο. Εκείνους είχα μόνο να με στηρίζουν και όταν ξεκίνησα να μιλήσω, μου έλεγαν να μην το πω, γιατί δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία. Τρώω μπούλινγκ μια βδομάδα τώρα, γιατί δεν λέω το όνομά του», είπε συγκεκριμένα με την Ιλάρεια, αρχικά, και τον Ετεοκλή στη συνέχεια να τον ακολουθούν.

Ιδού και το απόσπασμα από μία στιγμή που συζητήθηκε πολύ και δεν αποκλείεται να έχει και συνέχεια, σύντομα, ενώ θυμίζουμε ότι αυτό τον καιρό, το νιόπαντρο ζευγάρι συμμετέχει στο σόου του Alpha "Just the 2 of us"