Καίτη Γαρμπή: "Ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από όσους έγραψαν ψέμματα & συκοφαντίες για μένα σήμερα. Ήρεμα το λέω"

28.11.2022
Καίτη Γαρμπή: "Ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από όσους έγραψαν ψέμματα & συκοφαντίες για μένα σήμερα. Ήρεμα το λέω"
Έξαλλη είναι η Καίτη Γαρμπή και δεν το κρύβει, ύστερα από ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 που την εμφάνιζε με καταδίκη για υπόθεση φοροδιαφυγής. Η ίδια η δημοφιλής ερμηνεύτρια διέψευσε το δημοσίευμα μέσω Twitter με το γνωστό δεικτικό χιούμορ της και περιμένει το επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, λοιπόν, η Καίτη Γαρμπή είχε καταδικαστεί για φοροδιαφυγή €828.300 σε μια υπόθεση που ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια. Η τραγουδίστρια φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα και στο τέλος να χάσει κάθε προσπάθεια για δικαίωση. Τέλος, με τις προσαυξήσεις το ποσό είχε φτάσει πια το €1,7 εκατομμύρια και αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χρωστά σήμερα στο δημόσιο!

Καίτη Γαρμπή - «Αυτό το κάτι»: Tα λόγια του τραγουδιού που αρνείται να πει εδώ και 22 χρόνια

Η αντίδραση της Καίτης Γαρμπή ήταν άμεση και χθες το βράδυ διαβάσαμε την απάντησή της η οποία ήρθε κατηγορηματική αλλά "πασπαλισμένη" με το αιχμηρό της χιούμορ και την τόσο ιδιαίτερη διάθεση τρολαρίσματός της, όπως πάντα.

"Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει & ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από οσους έγραψαν ψέμματα & συκοφαντιες για μένα σήμερα. Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπη θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγες & εξώδικα & θα είναι κρίμα", γράφει η "Καιτούλα" και η αναφορά της στο "κύμα της Γαρμπή" μας παραπέμπει στην θρυλική ατάκα της Σάσας από τη σειρά "Dolce Vita" την οποία έχει ξανασχολιάσει στο παρελθόν.

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος της έδωσε στη δημοσιότητα την απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με την οποία η Καίτη Γαρμπή δικαιώνεται έναντι του ελληνικού δημοσίου για την φορολογική υπόθεση για την οποία κατηγορείτο.

"Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, που έχει αριθμό κατάθεσης το 2019, αφορά αίτηση της αναιρέσεως της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εναντίον της Αικατερίνης Γαρμπή, η απόφαση εισήχθη στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 22/1/2019 και ορίστηκε δικάσιμος για τις 5/10/22 και η απόφαση βγήκε στις 3/11/22. Η απόφαση, είναι απορριπτική και αφορά την αίτηση αναίρεσης που έκανε η ΑΑΔΕ εναντίον της Καίτης Γαρμπή για την διαγραφή του προστίμου των 900.000 ευρώ που είχε ορίσει το Διοικητικό Εφετείο το 2018".

Μετά τον σάλο, η Καίτη Γαρμπή απάντησε δημόσια και ξεκαθάρισε τα θέματα, παραθέτοντας όλα τα στοιχεία για να υποστηρίξει τη θέση της. Τώρα ζητά μια συγνώμη δημόσια. Θα έρθει, άραγε; Εν αναμομή!