Μαίρη Συνατσάκη: Μήπως αυτή η λεπτομέρεια μαρτύρησε το φύλο του μωρού που περιμένει; (βίντεο)

28.11.2022
Μαίρη Συνατσάκη: Μήπως αυτή η λεπτομέρεια μαρτύρησε το φύλο του μωρού που περιμένει; (βίντεο)
Σε πρόσφατο βίντεο που μοιράστηκε η παρουσιάστρια, φαίνεται να ετοιμάζει την τσάντα του μαιευτηρίου με τη βοήθεια της αδερφής της

Μια πολύ όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με το σύντροφό της και τραγουδιστή Ίαν Στρατή. Η ίδια μάλιστα δεν παραλείπει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της μέσω socia media.

Μαίρη Συνατσάκη: "Μέχρι να γεννήσω, δεν θέλω να διαβάζω τέτοια μηνύματα"

Η παρουσιάστρια, influencer και επιχειρηματίας ανήρτησε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο δείχνει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, την προσπάθεια της να ετοιμάσει την τσάντα του μαιευτηρίου, αλλά και την προετοιμασία του παιδικού δωματίου, με τη βοήθεια της δίδυμης αδερφής της, Αλίκης.

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε φωτογραφία με την κοιλίτσα της και οι followers απεφάνθησαν για το φύλο του μωρού της

Κάποιοι παρατηρητικοί followers της παρατήρησαν μια λεπτομέρεια στα πλάνα από το παιδικό δωμάτιο που ίσως μαρτυρά το φύλο του μωρού, και αυτό ήταν οι ροζ αποχρώσεις στον τοίχο. Η ίδια έχει αποφύγει να κάνει σχετικές δηλώσεις, καθώς όπως έχει παλιότερα δηλώσει, γνωρίζει το φύλο αλλά έχει επιλέξει να μην έχει δώσει σημασία και ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι γερό και καλότυχο.