Παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια η Anya Taylor Joy - Οι φωτογραφίες και η αιματοβαμμένη τούρτα

03.04.2024
Παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια η Anya Taylor Joy - Οι φωτογραφίες και η αιματοβαμμένη τούρτα
Τον μυστικό της γάμο αποκάλυψε η δημοφιλής ηθοποιός και μοιράστηκε λεπτομέρειες από την τελετή αλλά και τη βαμπιρένια τούρτα που επέλεξαν για τη μέρα με τον αγαπημένο της.

Την επέτειο των δύο χρόνων γάμου τους γιόρτασαν την Πρωταπριλιά η Anya Taylor Joy και ο Malcolm McRae και με την αφορμή ενημέρωσαν και όλο τον κόσμο για τις χαρές τους, που μέχρι τώρα κρατούσαν μυστικές.

«Πριν από δύο χρόνια, ανήμερα της Πρωταπριλιάς παντρεύτηκα μυστικά τον καλύτερό μου φίλο στη Νέα Ορλεάνη», γράφει αρχικά στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε φωτογραφίες και βίντεο της μεγάλης μέρας.

H 27χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς The Queen's Gambit και ο ηθοποιός μουσικός σύντροφός της, έδειχναν πανευτυχείς έχοντας στο πλευρό τους δυο καλούς τους φίλους, την Cara DeLevigne και τον Sebastian Faena που είχαν αναλάβει και την καταγραφή των στιγμών σε φωτογραφίες και βίντεο.

Preview

Η νύφη φορούσε ένα ιδιαίτερο σαμπανί νυφικό, με την υπογραφή του οίκου Dior, όπως αποκάλυψε η ίδια περιγράφοντας πως «ήταν κεντημένο όμορφα με την ιστορία αγάπης τους». Το μπούστο του φορέματος είναι διακοσμημένο με εικόνες από κολίμπρι ενώ τη φούστα κοσμούν άλλα σύμβολα που, προφανώς, κάτι σημαίνουν για εκείνους.

«Η μαγεία εκείνης της ημέρας είναι ριζωμένη σε κάθε κύτταρο της ύπαρξής μου, για πάντα», έγραψε η Taylor-Joy στη λεζάντα. «Καλή δεύτερη (πρώτη) επέτειο αγάπη μου… είσαι ο πιο cool», συνέχισε, ενώ με παρόμοια λόγια αγάπης της ευχήθηκε και ο Malcom στη δική του ανάρτηση.

«Σ' αγαπώ τώρα και κατά κάποιον τρόπο σ' αγαπούσα πα΄ντα και κατά κάποιον τρόπο αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ. Ευτυχισμένη δεύτερη επέτειο (για χθες) όμορφη», διαβάζουμε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/C5RIy_TLgR3/?img_index=1}

Το ζευγάρι έκανε ακόμη έναν γάμο στη Βενετία τον Οκτώβριο του 2023, όμως τώρα ΄ηρθε η ώρα να μας αποκαλύψουν τον πρώτο και από τις εικόνες που μοιράστηκαν εμείς θα σταθούμε στην τούρτα που επέλεξαν για τη μεγάλη μέρα. Με έντονη βαμπιρική διάθεση, το ζευγάρι έφαγε από ένα κέικ που είχε το σχήμα μιας ανθρώπινης καρδιάς. «Ναι, είμαι ο Λεστάτ», έγραφε επίσης στη λεζάντα η ηθοποιός, αναφερόμενη στον γννωστό κινηματογραφικό βρυκόλακα που ερμήνευσε, μεταξύ άλλων, και ο Tom Cruise στην ταινία Interview with a vampire (1994).

snapinsta.app_435438057_1383189285721083_2286454625587060896_n_1080.jpg

Ουδέν σχόλιον πέραν του «Βίον Ανθόσπαρτον»!

Τελευταία τροποποίηση στις 03.04.2024 - 13:28