Μαρίνα Σάττι: Ακυρώνονται οι πρόβες και οι εμφανίσεις για τη Eurovision λόγω πένθους - Πέθανε το πατέρας της

03.04.2024
Μαρίνα Σάττι: Ακυρώνονται οι πρόβες και οι εμφανίσεις για τη Eurovision λόγω πένθους - Πέθανε το πατέρας της
Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα Σάττι η οποία χθες έχασε τον πατέρα της.

Παρότι ο Αλί Οσμάν Σάττι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο θάνατός του ήταν ένα απίστευτο πλήγμα για την κόρη του, Μαρίνα, η οποία αυτό τον καιρό βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision όπου θα εκπροσωπίσει τη χώρα μας.

Με καταγωγή από το Σουδάν, ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι ζει στην Ελλάδα από το 1972 όταν ήρθε και ξεκίνησε να σπουδάζει ιατρική. Αναισθησιολόγος τελικά, υπήρξε Αναπληρωτής Καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού από το 1983 έως το 1989 και καθηγητής αναισθησιολογίας στην Εθνική Ιατρική Σχολή Αθήνας από το 1989 έως το 1995.

Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα Σάττι - Πέθανε ο πατέρας της | Gossip-tv.gr

Ο θάνατος του Αλί Οσμάν Σάττι βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και, όπως ήταν αναμενόμενο, άλλαξε και τα σχέδια της αποστολής για τον μουσικό διαγωνισμό καθώς όπως έγινε γνωστό, όλες οι πρόβες και οι προγραμματισμένες εμφανίσεις ματαιώθηκαν. Η ΕΡΤ και η παραγωγή στέκονται στο πλευρό της δημοφιλούς ερμηνεύτριας στη δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής της και της δίνουν το χρόνο που χρειάζεται για να επανε΄λθει στο πρόγραμμα όταν εκείνη είναι έτοιμη.

Μηνύματα συμπαράστασης φτάνουν από παντού, ωστόσο, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αντίδραση της 17χρονης Σίλιας Καψή η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και έμαθε για την απώλεια της συναδέλφου της σε ζωντανή σύνδεση, όπως προβλήθηκε την Τετάρτη το πρωί από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.04.2024 - 14:12