Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει στην εντατική - Τα νεότερα για την υγεία του

03.04.2024
Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει στην εντατική - Τα νεότερα για την υγεία του
Η τελευταία ενημέρωση ήρθε από την αδελφή του δημοφιλούς τραγουδιστή, Έλλη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη την περασμένη εβδομάδα στις πρόβες του J2US.

Η σύζυγός του, Κατερίνα, έχει μιλήσει αρκετές φορές σε εκπομπές δίνοντας με ψυχραιμία μια ενημέρωση για την εξέλιξη της υγεία του και την Τετάρτη, στην εκπομπή Super Κατερίνα ανέλαβε η αδελφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα.

«Όλα πάνε καλύτερα και περιμένουμε το καλύτερο. Ό,τι σας έχουν πει οι γιατροί. Όλα πάνε προς το καλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, την αγάπη σας και για όλα. Όλοι είναι μία χαρά και η γυναίκα του και σας στέλνει την αγάπη της», είπε η Έλλη Κόκοτα και όλοι στέλνουν τις ευχές τους ενώ οι πληροφορίες θέλουν σύντομα να γίνεται προσπάθεια να αποσωληνώσουν τον Δημήτρη Κόκοτα.

Σταμάτης Κόκοτας: Η φιλία με τον Αριστοτέλη Ωνάση και η άγωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Για την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε με τον τρόπο της και η Τραϊάνα Ανανία, η οποία είναι το «ταίρι» του τραγουδιστή στο φετινό J2Us. Με ένα story η ηθοποιός τόνισε αυστηρά πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν συμβουλεύοντας τους δημοσιογράφους που την πιέζουν για μία δήλωση: «Αντί να ψάχνετε τι να γράψετε, προσευχηθείτε».

Τελευταία τροποποίηση στις 03.04.2024 - 15:17