Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του

01.04.2024
Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του
Ακόμη διασωληνωμένος ο τραγουδιστής. Οι γιατροί ζητούν υπομονή και η κατάσταση είναι δύσκολη.

Ακόμη στο νοσοκομείο Γεννηματάς βρίσκεται ο Δημήτρης Κόκοτας από την Πέμπτη 28 Μαρτίου όταν εισήχθη με συμπτώματα εμφράγματος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε νιώσει αδιαθεσία στην πρόβα του Just The 2 of Us και στη συνέχεια υπέστη και ανακοπή καρδιάς με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να παραμένει μέχρι και σήμερα σε καταστολή στην εντατική.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου η σύζυγός του, Κατερίνα, εξήγησε πως ο ηθοποιός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ενώ αντίθετα με το τι λέγεται στα μέσα, δεν αναμένεται να γίνει προσπάθεια να τον ξυπνήσουν σύντομα. «Αυτό θα γίνει μάλλον μετά τα επόμενα δύο 24ωρα», είπε συγκεκριμένα η Κατερίνα Κόκοτα δηλώντας πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ακολουθείκατά βήμα τις οδηγίες τους ελπίζοντας για το καλύτερο.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία, βέβαια, είναι η αποκάλυψη της κυρίας Κόκοτα σχετικά με την κατάσταση του τραγουδιστή πριν από το συμβάν καθώς διαβεβαίωσε πως δεν υπήρξε το παραμικρό σύμπτωμα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. «Ήταν ευδιάθετος και δεν είχε την παραμικρή ενόχληση», είπε συγκεκριμένα.

Περαστικά και σύντομα ευχάριστα νέα, ευχόμαστε.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.04.2024 - 12:34