Happy Easter 2024: Έτσι γιόρτασαν το Καθολικό Πάσχα οι ξένοι celebrities

01.04.2024
Happy Easter 2024: Έτσι γιόρτασαν το Καθολικό Πάσχα οι ξένοι celebrities
Το το Ορθόδοξο Πάσχα έχουμε ακόμη πάνω από έναν μήνα, όμως οι απανταχού Καθολικοί γιόρτασαν το Πάσχα τους χθες, 31 Μαρτίου. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, γέμισαν τα social media με λαγούς και αβγά!

Μια βόλτα στα social media σήμερα και παίρνουμε αμέσως μια γερή γεύση του πώς πέρασαν την Κυριακή του Πάσχα στο εξωτερικό. Ιδού μερικές από τις «διάσημες» αναρτήσεις που ξεχωρίσαμε, ξεκινώντας από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Λιγότερος κόσμος από το συνηθισμένο στην καθιερωμένη λειτουργία φέτος, με τρανταχτές, αν και αναμενόμενες, τις απουσίες του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουλίας καθώς και των τριών παιδιών τους. Θυμίζουμε πως η οικογένεια των Wales περνά τις διακοπές ιδιωτικά αφού η πριγκίπισσα αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο και ζήτησε δημόσια λίγο χρόνο προκειμένου να αναρρώσει ολοκληρωτικά.

Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος Γ' έδωσε στο «παρών», χαμογελαστός και υγιής, πράγμα που ήταν αρκετά σημαντικό καθώς και εκείνος ακολουθεί θεραπεία για τον καρκίνο, όπω έχει ανακοινωθεί από πολύ νωρίς.

Αυτή ήταν η πρώτη του μεγάλη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της είδησης και είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, την αδελφή του, πριγκίπισσα Anne, ττον αδελφό του πρίγκιπα Edward και τη σύζυγό του Sophie, κόμισσα του Wessex αλλά και τον πρίγκιπα Andrew ο οποίος συνοδευόταν από την πρώην σύζυγό του Sarah Ferguson, η οποία, για την ιστορία αντιμετωπίζει και η ίδια καρκίνο.

{https://www.instagram.com/p/C5MVpLnMTp9/?img_index=1}

Βασιλιάς Κάρολος: Ο καρκίνος, η προφητεία και η ερμηνεία που θέλει βασιλιά τον... Harry

Η Gwyneth Paltrow γιόρτασε τη μέρα με τα δυο παιδιά της, Apple και Moses στο Nashville του Tennessee.

23_9.png

{https://www.instagram.com/p/C5MO-jLvoyt/?img_index=2}

Κάπου εν πλω γιόρτασαν το Πάσχα η Victoria και ο David Beckham και το έκαναν οικογενειακώς με μόνη απουσία αυτή του Romeo. Φορώντας αυτάκια λαγού στο κεφάλι τους, όλοι οι υπόλοιποι, το ζεύγος, ο Brooklyn και η σύζυγός του, Nicola Peltz, ο Cruz και η Harper έδειχναν να διασκεδάζουν ιδιαίτερα, ενώ ο νάρθηκας που ακόμη φορά λόγω ενός πρόσφατου ατυχήματος η διάσημη σχεδιάστρια δεν φάνηκε να της δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα.

{https://www.instagram.com/p/C5Le4ZpoBhj/?img_index=1}

{https://www.instagram.com/p/C5MtehLoxWk/}

Πεθερά και νύφη, έκαναν, μάλιστα και μία ξεχωριστή ανάρτηση όπου διασκεδάζουν solo!

{https://www.instagram.com/p/C5JNOZII2fl/}

Στο σπίτι της γιαγιάς Kris Jenner γιόρτασε η Khloe Kardashian με τα παιδιά της και φίλους τους.

Inside the Stars' Festive Easter 2024 Celebrations

Μερικές γιορτινές φωτογραφίες με τα απαραίτητα αυτιά και αβγουλάκια μοιράστηκε και η Hailey Bieber.

1_87.jpg

Η Katherine Schwarzenegger γιόρτασεσ στο Πάσχα με το έθιμο της οικογένειας που θέλει τα παιδιά να ψάχνουν στον κήπο αληθινά ζωάκια, λαγούς και κοτοπουλάκια.

{https://www.instagram.com/p/C5JvG88S2t5/}

Jennie Garth: Δες πώς ήταν η πρωταγωνίστρια του Μπέβερλι στα... 14

Η Jennie Garth γιόρτασε το Πάσχα σερβίροντας φαγητό σε φιλανθρωπική εκδήλωση Los Angeles Mission από όπου και μοιράστηκε φωτογραφίες στο Instagram την Κυριακή. Η ηθοποιός, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στο Beverly Hills 90210, βρέθηκε εκεί με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Ian Ziering στην εκδήλωση, η οποία συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθήσει στην καταπολέμηση των αστέγων.

0_14.png

{https://www.instagram.com/p/C5L6B87x3V-/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.04.2024 - 11:53