Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Αντί να ψάχνετε τι να γράψετε, προσευχηθείτε»

01.04.2024
Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Αντί να ψάχνετε τι να γράψετε, προσευχηθείτε»
Φαίνεται ότι η τηλεοπτική παρτενέρ του Δημήτρη Κόκοτα δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ της περιπέτειας της υγείας του και δε μασά τα λόγια της.

Εδώ και τρεις μέρες νοσηλεύεται στη μονάδα της εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Γιώργος Γενηματάς ο Δημήτρης Κόκοτας και, όπως αποκάλυψε σήμερα η σύζυγός του, Κατερίνα, η κατάστασή του παραμένει σοβαρή ενώ κάθε προσπάθεια να τον ξυπνήσουν θα γίνει (αν γίνει) ύστερα από δύο 24ωρα.

Και μπορεί η Κατερίνα Κόκοτα να μιλά σε εκπομπέ δίνοντας το όποιο update της κατάστασης υπάρχει, όμως αυτό δεν συμβαίνει και στην περίπτωση της Τραϊάνας Ανανία, η οποία, αντίθετα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της στην επιμονή των ΜΜΕ να αποσπάσουν σχετική δήλωσή της.

Η ηθοποιός είναι το τραγουδιστικό ταίρι του Δημήτρη Κόκοτα στο φετινό Just The 2 of Us. Για την ακρίβεια, ο δημοφιλής τραγουδιστής και γιος του θρυλικού Σταμάτη Κόκοτα είναι ο coach της Τραϊάνας Ανανία, η οποία συμμετέχει στο παιχνίδι.

{https://www.instagram.com/p/C3xNWCSMROU/}

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός δεν θέλει καθόλου να αναφερθεί δημόσια στο περιστατικό από σεβασμό για τον Δημήτρη Κόκοτα και την περιπέτεια της υγείας του ενώ προσεύχεται καθημερινά να γίνει γρήγορα καλά, πράγμα που φαίνεται ξεκάθαρα και στην ιστορία που μοιράστηκε.

Σε αυτή, η ηθοποιός που φέτος βλέπουμε στον ρόλο της Ζανέτ στο Προξενιό της Ιουλίας στον Alpha, στην ουσία, ζητά από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να την ενοχλου΄ν στο τηλέφωνο καθώς, όπως λέει, δεν θα μιλήσει σε κανέναν.

23_10.png

Τελευταία τροποποίηση στις 01.04.2024 - 15:15