Paris Hilton: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε την παρένθετη μητρότητα

Paris Hilton: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε την παρένθετη μητρότητα
Η Paris Hilton μίλησε πρόσφατα για τον λόγο πίσω από την απόφασή της να επιλέξει την παρένθετη μητρότητα. Kαι μας συγκίνησε όλες. Αυτή η ιστορία μας μεταφέρει πίσω στα εφηβικά της χρόνια. Ας μάθουμε όμως το γιατί και ας της στείλουμε την αγάπη μας.

Σε μια συνέντευξή της στο Romper, μοιράστηκε ότι εξακολουθεί να νιώθει πολύ άγχος από την εποχή που ήταν μαθήτρια στο Provo Canyon School στη Γιούτα. Η ίδια εξήγησε: «Αν είμαι στον γιατρό και κάνω ένεση ή οτιδήποτε άλλο, κυριολεκτικά θα πάθω κρίση πανικού και δεν μπορώ να αναπνεύσω. Απλώς ήξερα ότι αυτό δεν θα ήταν υγιές ούτε για εμένα ούτε για το μωρό, να μεγαλώνει μέσα σε κάποιαν που έχει τόσο μεγάλο άγχος».

{https://www.instagram.com/p/C1SIfDyufii/?img_index=1}

Το 2020, η Paris Hilton ισχυρίστηκε ότι στο Provo Canyon School όπου φοιτούσε, υπεβλήθη σε γυναικολογικές εξετάσεις χωρίς την συγκατάθεσή της κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί. Κάτι που της προκάλεσε μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, το σχολείο δεν παραδέχθηκε τίποτα από αυτά καθώς πλέον ανήκει σε άλλη εταιρεία και οι νέοι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να μιλήσουν για το τι συνέβη με την προηγούμενη ιδιοκτησία ή για το τι πέρασαν οι μαθητές.

Η Paris Hilton είχε εκφράσει τον φόβο της για την εγκυμοσύνη, αναφέροντας σε μια συνέντευξη ότι ο «θάνατος» και η «γέννα» είναι τα «δύο πράγματα που την τρομάζουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο». Απέδωσε αυτόν τον φόβο στις προηγούμενες εμπειρίες της στο Provo Canyon School, όπου μετά από αυτό ακόμη και το να βρίσκεται στο ιατρείο ή να ασχολείται με ιατρικές διαδικασίες, της προκαλεί τρομακτικό άγχος.

{https://www.instagram.com/p/C1XGwVMuJzw/?img_index=1}

Εκτός από τις προηγούμενες εμπειρίες της, η Hilton ανέφερε επίσης ότι η διαχείριση των απαιτήσεων του πολυάσχολου προγράμματος εργασίας της, μαζί με τις πιθανές παρενέργειες της εγκυμοσύνης, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Εξήγησε, «Το πρόγραμμά μου είναι εκτός ελέγχου», τονίζοντας ότι οι μέρες της προγραμματίζονται συνήθως ένα χρόνο πριν. Η Hilton επεσήμανε ότι δεδομένης της ασταμάτητης φύσης της ζωής της, η εύρεση της κατάλληλης στιγμής για εγκυμοσύνη θα ήταν σχεδόν αδύνατη.

{https://www.instagram.com/p/C0BvV2CLz5n/}

Στα 42 της, είναι το βασικό πρόσωπο των Hilton Hotels, έχει ιδρύσει την εταιρεία πολυμέσων 11:11, παρουσιάζει το podcast I am Paris, πρωταγωνιστεί στο «Paris in Love» του καναλιού Peacock, έχει μια σειρά κουζινών, εργάζεται ως DJ και φιλοδοξεί να γίνει ποπ σταρ με σχέδια να κυκλοφορήσει νέα μουσική τον επόμενο χρόνο.

{https://www.tiktok.com/@parishilton/video/7306661628592885034?lang=en}

Παρά το γεγονός ότι δεν πήρε καμία επίσημη άδεια μητρότητας μετά τον ερχομό του γιου της Phoenix τον Ιανουάριο και της κόρης της London τον περασμένο μήνα, η Ηilton λέει ότι έχει αρχίσει να χαλαρώνει λίγο καλωσορίζοντας το δεύτερο παιδί της.

Το δύο παιδιά είναι αυτό που θεωρεί «τέλειο» αριθμό, αλλά παραμένει ανοιχτή στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμη. Στο παρελθόν, η Paris Hilton κορόιδευε τις φίλες της όταν τις άκουγε να λένε: «Α, πρέπει να πάω σπίτι στα παιδιά μου και στον άντρα μου» και έλεγε από μέσα της «Είσαι τόσο χαζή. Αυτό είναι τόσο αστείο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είμαι έτσι».

{https://www.tiktok.com/@parishilton/video/7309315268797271338}

Ωστόσο, η Hilton αναγνωρίζει ότι έχει αλλάξει και λέει ότι έχει γίνει ένας από αυτούς τους φαινομενικά «βαρετούς» ανθρώπους αλλά δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Πλέον δεν θα μπορούσε να φανταστεί τη ζωή της αλλιώς.

{https://www.tiktok.com/@parishilton/video/7306681332950781226?lang=en}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.12.2023 - 17:36