Συγκινεί η Μιμή Ντενίση μιλώντας για το Αντώνη Τρίτση: «Πέθανε μία εβδομάδα πριν από τον γάμο μας»

08.12.2023
Συγκινεί η Μιμή Ντενίση μιλώντας για το Αντώνη Τρίτση: «Πέθανε μία εβδομάδα πριν από τον γάμο μας»
Η Μιμή Ντενίση υπήρξε μαμά και μπαμπάς για την κόρη της, Μαριτίνα, και μιλώντας γι' αυτό, αναφέρθηκε και στον Αντώνη Τρίτση, με τον οποίο επρόκειτο να παντρευτούν αλλά δεν πρόλαβαν!

Στην εκπομπή «Μπαπά-δες» ήταν καλεσμένη η Μιμή Ντενίση. Συζητώντας με τον Τάσο Ιορδανίδη για θέματα οικογένειας περιέγραψε πως εξήγησε στην κόρη της, Μαριτίνα, τον λόγο για τον οποίο δεν είχε πατέρα.

Η μοναχοκόρη της δημοφιλούς ηθοποιού ήταν τότε περίπου 4 ετών κι εκείνη της είπε τα εξής: «Ακου να δεις, εμείς μπαμπά δεν έχουμε και δεν θα αποκτήσουμε, αν δεν βρούμε κάποιον πολύ καλό. Εγώ έναν εδώ "χάλια", ίσα ίσα για να έχεις μπαμπά, δεν θα έχω". Και μου είπε "μαμά, δεν το έχω ανάγκη, έχω εσένα". Οπότε, το λύσαμε από όταν ήταν πολύ μικρή».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός και παρουσιαστής ρώτησε τη Μιμή Ντενίση για τη σχέση της με τον Αντώνη Τρίτση και αν ετοιμαζόταν για γάμο. Θυμίζουμε πως ο δημοφιλής (και γοητευτικότατος πολιτικός που διετέλεσε και δήμαρχος Αθηναίων, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 1992, ύστερα από οξύτατο εγκεφαλικό. Ήταν μόλις 55 ετών.

«Με τον Τρίτση ετοιμαζόμασταν για γάμο. Πέθανε μια εβδομάδα πριν. Για αυτό είχα και το νυφικό και τις άδειες και όλα», είπε η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση δεν έχει κρύψει ποτέ το γεγονός ότι η κόρη της είναι υιοθετημένη. Φυσικά ούτε από την ίδια... Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα στο infokids.gr μάλιστα είχε αποκαλύψει την αντίδρασή της, όταν το έμαθε:

{https://www.instagram.com/p/CsRtdh_rSk7/}

«Ήταν πολύ εύκολο και της το είπα όταν ήταν δυο ετών. Πιστεύω ότι όποιος έχει ζήσει ιστορία υιοθεσίας θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά από την αρχή και να το κάνει μέρος της ζωής του από τότε που το παιδί είναι σχεδόν βρέφος γιατί τότε δεν έχει ζήσει άλλη ζωή ούτε άλλη ιστορία και του φαίνεται φυσιολογικό. Αν αργήσεις να του το πεις το παιδί σε θεωρεί ψεύτη μετά. Δεν σε εμπιστεύεται σε κανένα τομέα. Το παιδί μου είναι το παιδί μου. Επειδή δεν έχει το DNA το δικό μου δεν σημαίνει κάτι. Όπως της έχω πει κιόλας εμένα είναι το παιδί μου γιατί έφτασε μια στιγμή που αποφάσισα ότι αυτή είναι το παιδί μου. Δηλαδή κάποια που έμεινε έγκυος τυχαία από κάποιον που ούτε ήξερε, αγαπάει το παιδί της περισσότερο; Αφού ούτε που το ήθελε».

Τελευταία τροποποίηση στις 08.12.2023 - 17:46