Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει πώς «πάτησε πόδι» στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τι της είπε εκείνη

09.10.2023
Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει πώς «πάτησε πόδι» στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τι της είπε εκείνη
Μία απίθανη αποκάλυψη έκανε για την αρχή της καριέρας της η Μιμή Ντενίση.

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Μιμή Ντενίση και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δεν θεωρούσα όταν πήγα στην Αλίκη ότι θα μείνω για πάντα. Όταν με πήρε στο θέατρο, θεωρούσα ότι ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία. Ήμουν πολύ γνωστή αλλά δεν θεωρούσα ότι ήταν λόγος να παραμείνω. Θεωρούσα ότι θα γίνω καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο», είπε στην αρχή η διάσημη πρωταγωνίστρια εξηγώντας πως μια καριέρα στο θέατρο δεν ήταν αυτό που ΄ηθελε από την αρχή.

Λάκης Λαζόπουλος: Τα απίστευτα σχόλια που έκανε για Μιμή Ντενίση και Νίκο Κοκλώνη και η απάντηση του δεύτερου

Στη συνέχεια μίλησε και για το «μάτι» και τη «μύτη» της θρυλικής μας εθνικής σταρ, η οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, «είχε μάτι να παίρνει ανθρώπους που ήταν στη δημοσιότητα. Όλες τις νέες κοπέλες και τα αγόρια που ήταν δημοφιλή από την τηλεόραση τους έπαιρνε».

«Η Αλίκη με πήρε από τον “Συμβολαιογράφο”. Τότε τη σειρά την έβλεπε το 80%. Με είδε εκεί και με πήρε ο Φασουλής ο σκηνοθέτης της παράστασης», θυμήθηκε η Μιμή Ντενίση συνεχίζοντας πως «μ Μετά έγιναν τα ευτράπελα, που με έντυσε ο Μπίλι Μπο και τα είδε η Αλίκη και ήθελε και εκείνη. Και την πήγα στον Μπίλι Μπο και πήρε ένα ασημένιο μπροκάρ αλλά εγώ φορούσα το χρυσό και μου είπε “δεν θα το βάλεις στην σκηνή”. Και της λέω "όχι κυρία Αλίκη, αυτό έχω αυτό θα βάλω"».

«Και τότε μου είπε: "πάτησες πόδι σε εμένα; Θα γίνεις σταρ!"», θυμάται η Μιμή Ντενίση, υπογραμμίζοντας όμως πως αν ήταν ξανθιά θα την έπαιρνε κοντά της αλλά θα τη... βασάνιζε. Αντίθετα, όμως, τελικά τη συμπαθούσε πάρα πολύ.

«Μετά την Αλίκη έκανα κωμωδίες γιατί ήθελα να έχω κοινό και οι εισπράξεις ήταν πιο μεγάλες. Τότε ήταν που έλεγαν για κόντρα. Η Αλίκη ήταν πάρα πολύ έξυπνη για να μην καταλάβει τον χαρακτήρα μου, οπότε δεν έκανα ποτέ ένα βήμα πίσω επειδή ήταν η Αλίκη. Με συμπαθούσε πάρα πολύ», συνέχισε.

Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ σε μία σπάνια εικόνα - Όταν έκαναν την πρώτη τους εμφάνισή ως αρραβωνιασμένοι

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2023 - 21:00