Rebecca Loos: Πώς αντέδρασε στην αναφορά του ζεύγους Beckham στην υποτιθέμενη σχέση του David μαζί της

Rebecca Loos: Πώς αντέδρασε στην αναφορά του ζεύγους Beckham στην υποτιθέμενη σχέση του David μαζί της
To ντοκιμαντέρ «Beckham» έχει κυρίως αθλητικό και οικογενειακό περιεχόμενο όσον αφορά στον βασικό πρωταγωνιστή του, David Beckham, ωστόσο το σημείο που συζητήθηκε πιο πολύ ήταν η αναφορά στην εξωσυζυγική περιπέτεια του ποδοσφαιριστή πριν από 19 χρόνια.

Αν και το τρίτο πρόσωπο δεν κατονομάζεται στο ντοκιμαντέρ, αν ανατρέξει κάποιος στα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής, θα βρει εύκολα το όνομα της πρώην βοηθού του ζευγαριού, Rebecca Loos, η οποία φέρεται ότι είχε σχέση με τον David Beckham.

Μοιραίο ήταν το instagram της Loos, η οποία πλέον είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και ζει στη Νορβηγία, να γεμίσει από αρνητικά σχόλια χρηστών που ξαναθυμήθηκαν την «ανάρμοστη» σχέση.

Από την πλευρά της, η Rebecca Loos προσπαθεί να διασκεδάσει την όλη κατάσταση και απαντώντας σε έναν fan που την υποστήριζε ενάντια στα «αηδιαστικά» τρολ, η γιόγκι επέμεινε ότι κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μην αφήσει το μίσος να καταστρέψει τα θετικά συναισθήματα.

«Σας ευχαριστώ, δέχομαι τα άσχημα σχόλια με όσο χιούμορ μπορώ», σχολίασε.

Η 46χρονη Loos, δέχτηκε τα περισσότερα από τα σχόλια μίσους αλλά και υποστήριξης κάτω από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η οποία την δείχνει να εξασκεί τη πόζα camatkarasana.

{https://www.instagram.com/p/Cx2cV7zMX2U/?hl=el}

«Γιατί η άλλη γυναίκα υφίσταται πάντα τέτοιο μίσος; Γιατί όχι ο παντρεμένος;» ρώτησε ένας fan. «Στοίχημα ότι δεν υπάρχουν άσχημα σχόλια στη σελίδα του στο Insta!»

Τα διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν να παντρευτούν την 4η Ιουλίου

«Το μίσος που δέχεται αυτή η δύστυχη κυρία είναι συγκλονιστικό. Οι περισσότερες από αυτές είναι μητέρες και κάποιες από αυτές φωνάζουν για την ψυχική υγεία», πρόσθεσε ένας δεύτερος. «Το να καταστρέφεις μια άλλη γυναίκα και να την τρολάρεις, λέει πολλά περισσότερα για σένα!».

«Ζούσε μια ήσυχη ζωή και φαίνεται να είναι πολύ ικανοποιημένη», σχολίασε ένας τρίτος. «Είναι λυπηρό να σε διασύρουν ξανά με αυτό».

Στο τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο του «Beckham», το οποίο έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη Τετάρτη, ο David και η Victoria, συζήτησαν για τη φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης που προκάλεσε η υποτιθέμενη απιστία του.

{https://www.instagram.com/p/Cx9At24IQN3/?hl=el}

«Δεν ξέρω πώς το περάσαμε, με κάθε ειλικρίνεια», θυμάται ο πρώην ποδοσφαιριστής. «Η Victoria είναι τα πάντα για μένα. Το να τη δεις να πληγώνεται ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά είμαστε μαχητές», πρόσθεσε. «Χρειαζόμασταν να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον και για την οικογένειά μας. Αυτό που είχαμε άξιζε να παλέψουμε».

Εν τω μεταξύ, το πρώην μέλος των Spice Girls παραδέχτηκε ότι «αγανάκτησε» με τον σύζυγό της για το σκάνδαλο.

{https://www.instagram.com/victoriabeckham/?hl=el&img_index=1}

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας». «Εδώ είναι το θέμα - ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου, αν είμαι απολύτως ειλικρινής».

Είναι περασμένα, αλλά ξεχασμένα είναι;

Τελευταία τροποποίηση στις 10.10.2023 - 10:11