Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ σε μία σπάνια εικόνα - Όταν έκαναν την πρώτη τους εμφάνισή ως αρραβωνιασμένοι

05.10.2022
Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ σε μία σπάνια εικόνα - Όταν έκαναν την πρώτη τους εμφάνισή ως αρραβωνιασμένοι
Τα δέκα χρόνια κοινής προσωπικής και επαγγελματικής πορείας που ακολουθούν, παρά τις κόντρες, τις διαφωνίες και τις αντιπαλότητες μεταξύ τους, χαρακτηρίζονται και από ιλιγγιώδεις καλλιτεχνικές επιτυχίες καθώς και πολλές όμορφες στιγμές που επισφραγίζονται με τον ερχομό του μονάκριβου γιου τους Γιάννη.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ σε μία ακόμη σπάνια φωτογραφία την οποία φέρνει στο φως ο Άρης Λουπάσης. Το ζευγάρι πόζαρε για άλλη μια φορά στον φακό του Κλεισθένη στο θέατρο Κεντρικόν.

Στην λεζάντα γράφει μεταξύ άλλων:

Το βράδυ της Τετάρτης στις 9 Δεκεμβρίου του 1964 όπου το ζευγάρι είναι εκτός σκηνής στα πλαίσια της παράστασης, ο Δημήτρης αιφνιδιάσει την Αλίκη στα παρασκήνια και χωρίς επισημότητες της προσφέρει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και δύο βέρες αναφέροντας χαρακτηριστικά "Αρραβωνιαζόμαστε".

Εκείνη έκπληκτη από το γεγονός εκφράζει την συγκίνηση της και μετά από έναν ένθερμο εναγκαλισμό εμφανίζονται ελαφρώς τρακαρισμένοι στην σκηνή, με τους συναδέλφους στην κουίντα να χειροκροτούν ασταμάτητα. Μετά το τέλος της παράστασης, (σ.σ. η φωτογραφία) κατευθύνονται στην παραδοσιακή ταβέρνα "Μπάρμπα Στάθης" στην Πλάκα για να γιορτάσουν λιτά και παρεΐστικα το ευχάριστο γεγονός με τον θεατρικό επιχειρηματία Τάκη Μακρίδη και την σύζυγό του Εύα που θα είναι ένα μήνα αργότερα και ένας εκ των κουμπάρων στον γάμο τους.

Τα δέκα χρόνια κοινής προσωπικής και επαγγελματικής πορείας που ακολουθούν, παρά τις κόντρες, τις διαφωνίες και τις αντιπαλότητες μεταξύ τους, χαρακτηρίζονται και από ιλιγγιώδεις καλλιτεχνικές επιτυχίες καθώς και πολλές όμορφες στιγμές που επισφραγίζονται με τον ερχομό του μονάκριβου γιου τους Γιάννη. Η διαχρονικότητα και το μεγαλείο της καλλιτεχνικής αξίας και προσωπικότητάς τους αποδεικνύονται μέχρι και σήμερα μέσα από την τεράστια και αδιάκοπη αγάπη των επόμενων γενιών στο πρόσωπό τους, όσο σε κανένα άλλο ηθοποιό στα ελληνικά καλλιτεχνικά χρονικά.

Δείτε τη φωτογραφία: