Κατερίνα Στικούδη για τον σύζυγό της: «Θα είμαι για πάντα δίπλα σου να στηρίζω κάθε σου βήμα»

09.10.2023
Κατερίνα Στικούδη για τον σύζυγό της: «Θα είμαι για πάντα δίπλα σου να στηρίζω κάθε σου βήμα»
Το καμάρι της για την επίδοση του συζύγου της, Βαγγέλη Σερίφη, στις δημοτικές εκλογές, έδειξε δημόσια η Κατερίνα Στικούδη.

Ο Βαγγέλης Σερίφης ήταν υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και μετά την ολοκλήρωσης της ψηφοφορίας και της καταμέτρησης των ψήφων, η σύζυγός του θέλησε να τον συγχαρεί και δημόσια.

Κατερίνα Στικούδη: Δε θα πιστεύεις πώς έγινε η πρόταση γάμου της!

1466 ψήφους συγκέντρωσε ο συνδυασμός του οποίου ηγείτο ο Βαγγέλης Σερίφης και είχε τη στήριξη του ΚΚΕ, δηλαδή το 7,3% και αναλογικά, κατέλαβε 2 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

1_72.png

Η Κατερίνα Στικούδη δεν μπόρεσε να κρύψει τον θαυμασμό της.

«Σε θαυμάζω για όλα αυτά που κανείς, τα υπέροχα τραγούδια που γράφεις , πόσο καλός δάσκαλος ,πατέρας και σύζυγος είσαι! Όμως πιστευω ότι η ενασχόληση σου με τα κοινά είναι αυτό που σου ταίριαζει πιο πολύ ! Είναι μεγάλη επιτυχία το ποσοστό 7,3 της λαϊκής συσπείρωσης σε μια περιοχή με τόσες ιδιαιτερότητες ! Θα είμαι για πάντα δίπλα σου να στηρίζω κάθε σου βήμα ! Συγχαρητήρια 💪🏻», γράφει στην ανάρτηση που του αφιέρωσε.

{https://www.instagram.com/p/CyLd4cFtdke/}

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης οποίοι παντρεύτηκαν το 2018, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης και γενικά κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην ιδιωτική τους ζωή. Ο γιος τους, Βύρωνας, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2021 και αυτό τον καιρό ετοιμάζεται να γίνει «μεγάλος αδελφός». Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι περιμένει δεύτερο παιδί στη σκηνή, κάνοντας opening act στην Christina Aguilera.

Με το καλό.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2023 - 20:31