Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες ώρες στο μαιευτήριο

18.10.2021
Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες ώρες στο μαιευτήριο
Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η ελληνίδα τραγουδίστρια.

Ύστερα από 12 χρόνια σχέσης (και 3 γάμου) η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς από χθες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Η Κατερίνα έφερε στον κόσμο τον γιο τους χθες το απόγευμα και σήμερα, ο γιατρός της, κ. Φρουδαράκης έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο δύσκολος τοκετός

Από τον γιατρό της, λοιπόν, μάθαμε ότι η Κατερίνα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι που ζυγίζει 3.350 κιλά και έχει ύψος 54 εκ.

«Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε, όμως, έναν σχετικά δύσκολο τοκετό», αποκάλυψε ο κ. Φρουδαράκης τονίζοντας ότι σε όλη τη διαδικασία η Κατερίνα ήταν συγκεντρωμένη, αποφασισμένη και συνεργάσιμη, ενώ είχε τον σύζυγό της δίπλα της κάθε στιγμή!

Πότε επιστρέφει στο J2US

Φαίνεται πως η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζεται για την πιο γρήγορη επιστροφή στη δουλειά που θα έχουμε δει ποτέ σε λεχώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Στικούδη σκέφτεται να γυρίσει στα backstage του Just ακόμη και μέσα στην εβδομάδα.

«Ξέρω από την ομάδα του J2US ότι προτίθεται να γυρίσει πολύ σύντομα. Ίσως και στη βδομάδα. Να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Έτσι ήθελε. Τώρα αν θα της βγει δεν ξέρω. Αυτή ήταν η αρχική της επιθυμία και πρόθεση. Δε ξέρω αν θα την υλοποιήσει»!, είπε η Σταματίνα και μένει να δούμε τι θα συμβεί στην πραγματικότητα.

Να της ζήσει το αγοράκι.