Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker αρραβωνιάστηκαν - Η ρομαντική πρόταση γάμου και το τεράστιο μονόπετρο

18.10.2021
Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker αρραβωνιάστηκαν - Η ρομαντική πρόταση γάμου και το τεράστιο μονόπετρο
Μια απίθανη ιστορία αγάπης επισημοποιείται. Η μεγαλύτερη από τις αδελφές Kardashian είπε το "Ναι" στον αγαπημένο της ενώ η σχέση τους δεν έχει "χρονίσει" καν.

Ο Travis Barker έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Kourtney Kardashian, την Κυριακή, σε μια, όπως έγινε γνωστό, κίνηση που ξάνφιασε τη 42χρονη reality star, όμως την ξάφνιασε ευχάριστα και τη δέχτηκε αμέσως.

Η ρομαντική πρόταση έγινε στην παραλία μπροστά από το Rosewood Miramar Hotel στο Montecito όπου ο 45χρονος ντράμερ των Blink-182 είχε σχηματήσει μια καρδιά από αμέτρητα κόκκινα τριαντάφυλλα. Μέσα σε αυτή την καρδιά, λοιπόν, ο Travis γονάτισε, πρόσφερε το δαχτυλίδι και εκεί είπε το "Ναι" η Kourt, η οποία μοιράστηκε δυο φωτογραφίες από τη στιγμή με μία μόνο λέξη στη λεζάντα: "Forever".

Το... "κοτρόνι"

Η έκπληξη δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο ερωτοχτυπημένος Barker είχε οργανώσει μεγάλη γιορτή για τα χαρμόσυνα: ένα δείπνο με τις οικογένειές τους και τους στενούς τους φίλους με τους ίδιους, φυσικά, ως τιμώμενα πρόσωπα.

H Kourtney Kardashian αποκαλύπτει το μεγαλύτερο μυστικό της [video]

Από εκείνη τη βραδιά είδαμε πιο "κοντινές" εικόνες και φάνηκε το μονόπετρο που διάλεξε ο μουσικός για την αγαπημένή του. Το τεράστιο διαμάντι στο δάχτυλο της Kourt όπως το είδαμε μέσα από φωτογραφία που μοιράστηκε η κόρη του γαμπρού, Alabama και βίντεο που μοιράστηκε η αδελφήτης νύφης, Kim.

Μητέρα τριών παιδιών και πρώτη φορά νυφούλα

Ο γάμος αυτός θα είναι ο πρώτος της την Kourtney Kardashian η οποία παρόλο που έχει τρία παιδιά από την 13χρονη σχέση της Scott Disick (τον 11χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και τον 6χρονο Reigh) δεν παντρεύτηκαν -ούτε καν αρραβωνιάστηκαν- ποτέ.

Kendall, Kylie, Kim, Khloe, Kourtney: Ποια αδερφή έχει την πιο εντυπωσιακή ντουλάπα; Εσύ αποφασίζεις! (βίντεο)

Για τον Travis Barker, αντίθετα, αυτό θα είναι το τρίτο στεφάνι. O εκκεντρικός ροκάς υπήρξε παντρεμένος με τη Melissa Kennedy από το 2001 ως 2002 και τη Shanna Moakler από το 2004 ως το 2008. Από τον δεύτερο γάμο του έχει τρία παιδιά, τον 17χρονο Landon, την 15χρονη Alabama και την 22χρονη Atiana, που είναι θετή του κόρη.

Η ώρα η καλή, λοιπόν. Αναμένουμε νεότερα.