Leonardo DiCaprio: Ποια σκηνή της καριέρας του ξεχωρίζει περισσότερο από όλες;

16.10.2021
Leonardo DiCaprio: Ποια σκηνή της καριέρας του ξεχωρίζει περισσότερο από όλες;
"Ήταν μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής μου ως ηθοποιός"

Ο Leonardo DiCaprio έχει κάνει αρκετές αξιομνημόνευτες σκηνές καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη που ο ηθοποιός ανέδειξε ως "μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές" της ζωής του.

Jake Gyllenhaal: Αποκάλυψε πώς γύρισε την καυτή ερωτική σκηνή με την Jennifer Aniston στο «The Good Girl»

Η εν λόγω σκηνή εμφανίζεται στο The Departed, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια. Το εγκληματικό δράμα σηματοδότησε την τρίτη φορά που ο ηθοποιός συνεργάστηκε με τον Martin Sorcese. Σε αυτό, υποδύεται έναν αστυνομικό που έχει αναλάβει να ερευνήσει μια ιρλανδική συμμορία στη νότια Βοστώνη. ​Τον αρχηγό της συμμορίας υποδύεται ο Jack Nicholson, και στη σκηνή που θυμάται περισσότερο ο DiCaprio, ο χαρακτήρας του Nicholson του εξηγεί πως υποπτεύεται πως υπάρχει ένας ρουφιάνος στη συμμορία.

George Clooney: Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα ήθελε ποτέ να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ

"Υπήρχαν διάφορες σκηνές όπου δεν είχα ιδέα τι θα γινόταν στη συνέχεια. Μία σκηνή συγκεκριμένα, θυμάμαι τον Jack να μιλάει με τον Marty, γιατί είπε πως δεν ένιωθε πως ήταν αρκετά φοβιστικός. Ήταν μία από τις σκηνές στο table reading. Ήταν μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές στη ζωή μου σε ό,τι αφορά τη δουλειά του ηθοποιού" είχε δηλώσει στη συνέντευξη τύπου λίγο πριν την κυκλοφορία της ταινίας.

Ο Scorsese κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας για το The Departed, για το οποίο ο DiCaprio δεν κατάφερε να εξασφαλίσει υποψηφιότητα. Την ίδια χρονιά, ήταν υποψήφιος για Όσκαρ στην κατηγορία καλύτερων ηθοποιών για το Blood Diamond, το οποίο τελικά έχασε από τον Forest Whitaker για το The Last King of Scotland.