"Στον δεύτερο γάμο μου χώρισα το ίδιο βράδυ"

16.10.2021
"Στον δεύτερο γάμο μου χώρισα το ίδιο βράδυ"
Ποια ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση;

Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηλε καλεσμένη στο "Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή αλλά και για τους "Δυο Ξένους" και το Νίκο Σεργιανόπουλο.

Τόνια Σωτηροπούλου: Ιδού ποιος έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο της [photos]

Για το χαρακτήρα της
"Πάντα ήμουν έτσι, ακόμα και σε περιόδους μεγάλης επιτυχίας. Ήμουν πάντα low profile. Την περίοδο των "Δυο Ξένων" είχα τη φήμη της απρόσιτης γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και από κάποια στιγμή και μετά αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά όχι. Κοιτάζοντας τη διαδρομή μου από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα νομίζω θα τα έκανα όλα ίδια. Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Ενώ είμαι σοβαρή σαν επαγγελματίας μου αρέσει να είμαι και παιδί μέσα μου, να διατηρώ αυτή την αφέλεια".

Για τους "Δυο Ξένους" και το Νίκο Σεργιανόπουλο
"Το πρώτο μπαμ ήταν οι 'Δυο Ξένοι'. Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά. Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δε προλάβαινα οπότε δεν ήξερα τι γίνεται. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δε κράτησε πολύ, είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό”.

"Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε και δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω γύρω από αυτό. Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι λίγο. Θεωρώ ότι ήταν κανιβαλισμός καθαρός ο τρόπος που ορισμένα μέσα προσέγγισαν τον θάνατο. Δηλαδή το να μην σέβεσαι έναν ανθρώπου που έχει φύγει από την ζωή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε κάποιον. Πάντα λέω τον αγαπώ. Δεν λέω τον αγαπούσα. Ο Νίκος έχει στιγματίσει τη ζωή και την καριέρα μου. Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε, δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω για αυτό και ακόμα ταράζομαι. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, έπρεπε να βρεις τον τρόπο να τον προσεγγίσεις για να σου ανοιχτεί. Ήταν κλειστός άνθρωπος, πάρα πολύ γλυκός και αγαπούσε πάρα πολύ τις γυναίκες όντας πολύ κύριος απέναντι τους. Μόνο ζεστά πράγματα μπορώ να θυμάμαι".

Μαρία Ηλιάκη: "Με τον Νίκο Moυτσινά δεν θέλω να μιλήσω. Ούτε μήνυμα δεν μου έστειλε"

Για τη σχέση της με τους γάμους
"Έχω την αίσθηση ότι δε μου πηγαίνει ο γάμος. Δε μπορώ να εξηγήσω απόλυτα το γιατί. Και στους δυο γάμους μου, νομίζω ότι οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν το γάμο και παλεύαμε και οι δυο να σώσουμε κάτι. Στον πρώτο γάμο σαφώς έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη, ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί, είπαμε απλά να το κάνουμε, ήμασταν και πολύ φίλοι όμως. Ο γάμος μας κράτησε 1.5 χρόνο, μετά μέναμε πάνω κάτω. Στον δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ. Μετά από έναν μήνα βγήκε το διαζύγιο, πριν ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Μετά τον γάμο ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορα και είπα μέσα μου ότι δε μου αξίζει αυτό".