Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο The Crown: Η πρώτη φωτογραφία του στον ρόλο του Γιάννη Λάτση [video]

15.10.2021
Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο The Crown: Η πρώτη φωτογραφία του στον ρόλο του Γιάννη Λάτση [video]
Η εικόνα κάνει, σήμερα, τον γύρο του διαδικτύου.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Super Κατερίνα" ήταν σήμερα το πρωί ο Σπύρος Μπιμπίλας και βρέθηκε -όπως και εμείς, άλλωστε- προ μιας έκπληξης.

Σπύρος Μπιμπίλας: Λύγισε στον αέρα περιγράφοντας το περιστατικό που τον έχει στιγματίσει

Η συμμετοχή στο "The Crown"

Η είδηση για τη συμμετοχή του έλληνα ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) στην πολυβραβευμένη και εξαιρετικά δημοφιλή σειρά του Netflix "The Crown" είχε γίνει γνωστή μέσα στο καλοκαίρι, όμως τώρα, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του από τα γυρίσματα και αποκαλύφθηκε ο ρόλος τον οποίο ερμηνεύει.

Πρόκειται, λοιπόν, για τον ρόλο του Γιάννη Λάτση, του θρυλικού έλληνα εφοπλιστή ο οποίος είχε φιλικές σχέσεις με τη βρετανική βασιλική οικογένεια και στο κομμάτι με το οποίο ασχολείται η σειρά τον βλέπουμε την εποχή που φιλοξένησε τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Diana στην θαλαμηγό του.

Ιδού το απόσπασμα από την εκπομπή και τα όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον ρόλο του, εμμέσως, βέβαια, καθώς το συμβόλαιο εχεμύθειας που έχει υπογράψει δεν του επιτρέπει να αποκαλύψει πολλά!

The Crown: Ο δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει πώς γράφτηκαν οι σκηνές για τη σχέση Καρόλου-Diana

Η αληθινή ιστορία και μία διόρθωση!

Ένα μπέρδεμα με τα ονόματα γενικώς είδαμε στη "Super Κατερίνα" σήμερα. Και, εντάξει, το "Γιάννης ή Σπύρος" θέμα, το έλυσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, όμως ακόμη ένα έμεινε άλυτο, εξ ου και η διευκρίνηση.

Για την ιστορία, λοιπόν, το όνομα της θαλαμηγού του "Καπετάν Γιάννη", όπως ήταν γνωστός ο έλληνας εφοπλιστής, ήταν "Alexander". Η "Χριστίνα" ήταν η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η ιστορία την οποία αγγίζει το τηλεοπτικό "Στέμμα" αφορά στο καλοκαίρι του 1992 όταν ο Κάρολος και η Diana επιχείρησαν μια ύστατη προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους. Ο Γιάννης Λάτσης ανέλαβε τα πάντα και τους πρόσφερε το "Alexander" για έναν "δεύτερο μήνα του μέλιτος". Μετά τις πρώτες μέρες, μάλιστα, εκείνος αποχώρησε από το σκάφος και τους το παραχώρησε ολόκληρο.

Η προσπάθεια, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, απέβη χωρίς καρπούς και το πριγκιπικό ζευγάρι χώρισε οριστικά έναν χρόνο αργότερα. Για την ιστορία και πάλι, πάντως, ο Κάρολος ταξίδεψε ξανά με το Mega Yacht του Λάτση με την Καμίλα, αρκετές φορές τα επόμενα χρόνια.

The Crown: Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Diana στον πέμπτο κύκλο της σειράς

Η πέμπτη σεζόν του "The Crown"

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης επόμενης σεζόν του "The Crown" βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η νέα βασίλισσα Ελισάβετ (κατά κόσμον Imelda Staunton) αποκάλυψε ότι θα δούμε το αποτέλεσμα στη μικρή οθόνη τον Νοέμβριο του 2022. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει λοιπόν! Εννοείται ότι περισσότερο από όλα, ανυπομονούμε να δούμε τις σκηνές με τον, δικό μας, Σπύρο Μπιμπίλα ως Γιάννη Λάτση.

Ζωή Κίττα