Κατερίνα Στικούδη: Γεννάει από ώρα σε ώρα - Τι είπε στην Κατερίνα Καινούργιου και τι αποκάλυψε εκείνη [video]

15.10.2021
Κατερίνα Στικούδη: Γεννάει από ώρα σε ώρα - Τι είπε στην Κατερίνα Καινούργιου και τι αποκάλυψε εκείνη [video]
Εθεάθη στο μαιευτήριο χθες και όλοι νόμιζαν ότι ήρθε η ώρα της όμως η ελληνίδα τραγουδίστρια επέστρεψε στο σπίτι της. Και εξηγεί τι ακριβώς συνέβη!

Η Κατερίνα Στικούδη πήγε όντως στο μαιευτήριο χθες, όμως όχι για να γεννήσει. Η επίσκεψη αυτή ήταν προγραμματισμένη στο πλαίσιο του τοκετού που, όντως, έρχεται, όμως δεν ήρθε ακόμη.

Σήμερα, από το σπίτι της όπου βρίσκεται, η εγκυμονούσα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και μίλησε για το γιο της που ακόμη δεν είναι έτοιμος να έρθει.

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της

Επαγγελματίας ο μπέμπης

Έχει πάρει όλο τον μήνα της η Κατερίνα και η έλευση του μπέμπη της είναι θέμα χρόνου. Μεταφέροντας πληροφορίες από τον σύζυγο της μέλλουσας μανούλας, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι τόσο εκείνος όσο και η Κατερίνα Στικούδη γεννήθηκαν πάνω από τέσσερα κιλά έκαστος, οπότε, υπέθεσε ότι και ο μπέμπης θα έρθει... "πιανούμενος"!

"Σίγουρα, πάντως, είναι επαγγελματίας", αστειεύτηκε η μέλλουσα μανούλα υπογραμμίζοντας πως παρόλο που εκείνος μεγάλωνε στην κοιλιά της της επέτρεψε να κάνει το Just, το Bachelor 4 και, φυσικά, το νέο της άλμπουμ "Grande" που δίνεται σήμερα στην κυκλοφορία!

Κατερίνα Στικούδη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της που μοιράστηκε έχει μεγάλη πλάκα

Η ευχή της Κατερίνας στην Κατερίνα

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε όλα τα καλά στη συνονόματή της ενώ δεν έκρυψε και τη δική της λαχτάρα για ένα παιδάκι. "Είμαστε η ίδια σειρά και είμαι χαρούμενη γιατί ένας κύκλος κλείνει τόσο όμορφα. Θα ήθελα κι εγώ ένα παιδάκι και τώρα που βλέπω την Κατερίνα να περιμένει το δικό της συγκινούμαι", είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια η οποία θα αναλάβει τα χρέη της τραγουδίστρια στο Just the 2 of Us μέχρι να επιστρέψει εκείνη στο πόστο της.

Μένει μόνο να δούμε αν το προαίσθημα της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία ένιωσε ότι σήμερα το βράδυ η Κατερίνα Στικούδη θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, βγει αληθινό. "Μ' έναν πόνο" να ευχηθούμε κι εμείς!

Ιδού και η συζήτηση που είχαν οι δύο Κατερίνες σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα"