Chris Martin: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση προς την αγαπημένη του, Dakota Johnson [video]

15.10.2021
Chris Martin: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση προς την αγαπημένη του, Dakota Johnson [video]
«Αυτό είναι για το σύμπαν μου. Και είναι εδώ», είπε ο frontman των Coldplay δείχνοντας προς το σημείο όπου βρισκόταν εκείνη!

Ο Chris Martin και η Dakota Johnson είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια πια και, όπως φαίνεται, είναι περισσότερο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο πρώην σύζυγος της Gwyneth Paltrow και η κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson άρχισαν να βγαίνουν μαζί στο τέλος του 2017 και διατηρούν πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. Το καλοκαίρι του 2019 οι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν -εξαιτίας της Dua Lipa, μάλιστα- όμως ό,τι και αν υπήρξε "εκεί" τελικά δεν επηρέασε τη σχέση τους.

Έγκυος η Dakota Johnson; Η απάντησή της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Το "ΟΚ" από τους δικούς τους ανθρώπους

Τα καλύτερα για το ζευγάρι έχουν εκφράσει δημόσια τόσο οι γονείς της Dakota όσο και η πρώην σύζυγος του Chris ενώ οι δυο τους, ας το σημειώσουμε αυτό, δεν έχουν κάνει ακόμη επίσημη, δημόσια κοινή εμφάνιση. Έχουν παραστεί σε εκδήλωση μαζί, όμως στο κόκκινο χαλί δεν τους έχουμε δει μαζί, ούτε και στο Instagram φυσικά.

Η Dakota Johnson ποζάρει μαζί με τον πατέρα και τον πατριό της: Ποιος από τους δυο "μεγάλωσε" καλύτερα; [photos]

"Την αγαπώ", είχε πει η Paltrow μιλώντας σε συνέντευξη. "Μπορεί να φαίνεται παράξενο και λίγο αντισυμβατικό όμως, αντικειμενικά, απλά τη λατρεύω", εξήγησε ενώ πηγή του Us αποκάλυψε ότι ήταν η Gwyneth αυτή που βοήθησε το ζευγάρι να προσπεράσει το "προβληματάκι" του 2019

Η ερωτική εξομολόγηση

Σε συναυλία που έδωσε πρόσφατα στο Λονδίνο ο Chris Martin έκανε μια σπάνια αναφορά -και αφιέρωση- στην αγαπημένη του. Λίγο πριν τραγουδήσει το "My Universe" είπε το εξής: "Αυτό είναι για το σύμπαν μου. Και είναι εδώ", είπε ο frontman των Coldplay δείχνοντας προς το σημείο όπου βρισκόταν η Dakota! Ιδού και το γλυκύτατο στιγμιότυπο, όπως το κατέγραψε θαυμαστής που βρέθηκε στη συναυλία αυτή.

Το επόμενο βήμα

Ένα εντυπωσιακό σμαραγδένιο δαχτυλίδι που φορά τους τελευταίους μήνες η Dakota έχει ανάψει τις φήμες περί αρραβώνα όμως η είδηση αυτή ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί. Άνθρωποι κοντά στο ζευγάρι, πάντως, υποστηρίζουν ότι οι δυο τους αγαπιούνται βαθύτατα και η δέσμευση υπάρχει και από τις δύο πλευρές αδιαπραγμάτευτη!