John Travolta: Η συγκινητική ανάρτηση για τη σύζυγο του που έφυγε από τη ζωή πριν έναν χρόνο

15.10.2021
John Travolta: Η συγκινητική ανάρτηση για τη σύζυγο του που έφυγε από τη ζωή πριν έναν χρόνο
Πέρασε πάνω από ένας χρόνος από τότε που η Kelly Preston πέθανε από καρκίνο του μαστού, αλλά ο θάνατός της εξακολουθεί να είναι ένα αξεπέραστο γεγονός για τον John Travolta. Οι συνεχείς γλυκές και συγκινητικές αναρτήσεις του για τη νεκρή σύζυγό του μας γεμίζουν δάκρυα, ειδικά βλέποντας την πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram προς τιμήν των 59ων γενεθλίων της στις 13 Οκτωβρίου.

Ο Travolta μοιράστηκε μια όμορφη εικόνα της Preston με ένα διάπλατο, λαμπερό χαμόγελο, χαιρετώντας τους fans στο Φεστιβάλ Καννών το 2018, όταν το ζευγάρι ήταν εκεί για να προωθήσει την ταινία του, Gotti. Η throwback φωτογραφία είναι εκπληκτική, αλλά είναι η λεζάντα του ηθοποιού που μας συγκίνησε. «Χρόνια πολλά Kelly. Μας λείπεις και σε αγαπάμε πολύ», έγραψε. Μπορείς να νιώσεις πόσο του λείπει κάθε μέρα η παρουσία της, αφού το ζευγάρι ήταν αχώριστο για μεγάλο μέρος του 28χρονου γάμου τους.

Kelly Preston: Η σύζυγος του John Travolta πέθανε - 11 χρόνια μετά τον θάνατο του γιου τους

Στην τελευταία επέτειο του γάμου τους στις 5 Σεπτεμβρίου 2019, ήταν η Preston, η οποία έδειξε πόσο πολύ αγαπούσε τον άντρα της. «Στον αγαπημένο μου Johnny, τον πιο υπέροχο άνθρωπο που γνωρίζω. Μου έδωσες ελπίδα όταν ένιωσα χαμένη, με αγάπησες υπομονετικά και άνευ όρων ... με έκανες να γελάσω πιο δυνατά από οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο… μοιράστηκα τα πιο όμορφα πάνω και μερικές φορές κάτω», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που τους δείχνει αγκαλιασμένους.

Ο γάμος τους ήταν δυνατός, ακόμη και όταν δοκιμάστηκαν από τα πιο καταστροφικά γεγονότα της ζωής, όπως την απώλεια του μεγαλύτερου δεκαεξάχρονου γιου τους Jett, όταν η οικογένεια έκανε διακοπές στις Μπαχάμες το 2019.

Kelly Preston: "Ραγίζουν" καρδιές τα "αντίο" των διάσημων φίλων της

Αλλά ο Travolta παρέμεινε αφοσιωμένος οικογενειάρχης στο πέρασμα του χρόνου και υπήρξε ο πυλώνας για τα άλλα δύο παιδιά του ζευγαριού, την 21χρονη Ella και τον 10χρονο Benjamin.