Ο Άλκης Κούρκουλος στο Ηρώδειο - Παρακολούθησε συναυλία της συντρόφου του

09.10.2023
Ο Άλκης Κούρκουλος ποζάρει με τη Μελίνα Ασλανίδου και όχι, δεν είναι η αυτή η σύντροφός του.
Ο Άλκης Κούρκουλος ποζάρει με τη Μελίνα Ασλανίδου και όχι, δεν είναι η αυτή η σύντροφός του. Photos: NDP Photo Agency
Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Άλκη Κουρκουλο και φαίνεται πως (και) έρωτας είναι η αιτία!

Την Κυριακή το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο η συναυλία «Ιωνία: Πύλη στον χρόνο». Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος , ο Άκης Δείξιμος και η Δήμητρα Σταθοπούλου με τον Ανδρέα Λάφη ένωσαν τις φωνές τους στον ιστορικό και επιβλητικό χώρο του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, «ταξιδεύοντας» το κοινό μέσα από συγκλονιστικά γεγονότα που σημάδεψαν τη σύγχρονη ελληνική ιστορία.

tom_5350-1.jpg

Με τη δύναμη των τραγουδιών και της αφήγησης, οι συντελεστές της εντυπωσιακής αυτής παράστασης προσέφεραν στους θεατές μια ξεχωριστή βιωματική προσέγγιση με αφετηρία το 1922 και τελικό προορισμό το 2023.

Όταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη συνάντησε τον Άλκη Κούρκουλο - Η συγκίνηση και το απίθανο σχόλιο για την ηλικία

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε και ο Άλκης Κούρκουλος ο οποίος, εκτός από την αγάπη του για τη μουσική και την Τέχνη γενικότερα, είχε ακόμη έναν λόγο για να παρακολουθήσει την παράσταση καθώς η Δήμητρα Σταθοπούλου είναι η σύντροφός του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

tom_4871-1.jpg

Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σχέση του ενώ αμφότεροι διατηρούν πολύ χαμηλούς τόνους στα προσωπικά τους.

Θυμίζουμε επίσης ότι ο Άλκης Κούρκουλος βίωσε μια μεγάλη απώλεια την περασμένη εβδομάδα, καθώς η Μαίρη Χρονοπούλου που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή, ήταν η νονά του. Η θρυλική ηθοποιός και ο αείμνηστος πατέρας του Άλκη, Νίκος Κούρκουλος είχαν ανέκαθεν μια πολύ ξεχωριστή σχέση που σφραγίστηκε με την κουμπαριά!

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2023 - 15:16