Η Κατερίνα Στικούδη είναι ξανά έγκυος και το ανακοίνωσε όπως η Rihanna, επί σκηνής

17.09.2023
Η Κατερίνα Στικούδη είναι ξανά έγκυος και το ανακοίνωσε όπως η Rihanna, επί σκηνής
Μανούλα για δεύτερη φορά θα γίνει η Κατερίνα Στικούδη και μοιράστηκε τα νέα της με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Opening Act στη συναυλία της Christina Aguilera στη Μάλτα έκανε η Κατερίνα Στικούδη και μετά το τέλος της εκκρηκτικής εμφάνισής της μίλησε στο κοινό λέγοντας πως έχει ακόμη έναν λόγο για να θέλει τον κόσμο αυτό να γίνει καλύτερος και πιο ευγενικός. «Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου», είπε Κατερίνα επί σκηνής ενώ έγραψε το ίδιο και στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το βίντεο.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το Σάββατο βράδυ. 80.000 περήφανοι άνθρωποι, Europride, Αγάπη, Ισότητα για όλους & Christina Aguilera», γράφει η τραγουδίστρια και οι ευχές, φυσικά έφτασαν βροχή.

{https://www.instagram.com/p/CxQ0vOENvqb/}

Μεταξύ εκείνων που της ευχήθηκαν διαδικτυακά και οι Ζέτα Δούκα, Ελένη Καρακάση, Μπέτυ Μαγγίρα, Κλέλια Πανταζή, Μελίνα Μακρή, Νικολέτα Ράλλη και Μαρία Αντωνά.

Κατερίνα Στικούδη: H ερώτηση δημοσιογράφου που την έκανε έξαλλη (βίντεο)

1_54.png

1_55.png

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί για την Κατερίνα και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2018, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης και κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην ιδιωτική τους ζωή.

Ο γιος τους, Βύρωνας, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2021 και ετοιμάζεται να γίνει «μεγάλος αδελφός». Με το καλό!

{https://www.instagram.com/p/CurLxKVtfhe/?img_index=1}

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε τις χαρές της η Κατερίνα; Έ, δεν μπορεί... Κι εσένα θα σου θύμησε Rihanna στο Super Bowl φέτος. Η λογική ήταν η ίδια αλλά φυσικά, τα δύο... φανερώματα είχαν διαφορές. Η Rihanna για παράδειγμα δεν είπε τίποτα. Δεν χρειάστηκε, βέβαια, αφού η εκγυμοσύνη της ήταν πιο προχωρημένη και τα είπε όλα η κοιλιά της. Έτσι για την ιστορία.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2023 - 16:38