Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ούτε 20 ετών: Μια σπάνια φωτογραφία της από τη δεκαετία του '50

08.12.2023
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ούτε 20 ετών: Μια σπάνια φωτογραφία της από τη δεκαετία του '50
Για πάνω από έξι δεκαετίες η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραμένει στις... επάλξεις της ελληνικής σόουμπιζ αποτελώντας έμπνευση για νεότερες γενιές.

Φέτος τον Μάιο, η Ζωζώ Σαπουντζάκη συμπλήρωσε τα 90 χρόνια ζωής και παραμένει δραστήρια, ενεργή και φωτεινή, όπως την έχουμε συνηθίσει σε όλη της την πορεία.

«Είδωλο»! Έτσι αποκαλούν τη Ζωζώ φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές, αποδίδοντάς της μια ιδιότητα που, πραγματικά, της ταιριάζει. Η ίδια παραμένει πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές της από τον τρόπο με τον οποίο με τον οποίο διασκεδάζει, αλλά και τις πιο πρόσφατες στιγμές της στη σκηνή.

{https://www.instagram.com/p/CwngnWKIxpn/}

Μία φωτογραφία που φέρει την υπογραφή του θρυλικού Κλεισθένη, ο οποίος υπήρξε και προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, μεταξύ άλλων, φέρνει μπροστά μας μια εικόνα από τις αρχές της δεκαετίας του '50, όπου η Ζωζώ (Ναι, αυτή είναι!) έκανε τα πρώτα της βήματα στην πίστα, χωρίς να έχει κλείσει καλά καλά τα 20 της χρόνια.

Κοριτσάκι με κατσαρά μαλλιά με τη σπίθα, όμως, που έχει ακόμη και σήμερα στο βλέμμα, να τη χαρακτηρίζει!

20_11.jpg

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Όταν η «βασίλισσα της νύχτας» χόρεψε με τον Anthony Quinn - Το κόψιμο της σκηνής και η αποχώρηση! [Σπάνιο υλικό]

Ο Κλεισθένης είχε φωτογραφήσει τη Ζωζώ Σαπουντζάκη ουκ ολίγες φορές στην πορεία της ζωής της και στην καριέρα της, όπως, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια του γλεντιού για τα 59 της χρόνια. Φυσικά και πάλι με το μικρόφωνο.

{https://www.instagram.com/p/ChXg4xBr6QM/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.12.2023 - 14:51