Sylvester Stallone: Η απίστευτη φάρσα που του έκαναν οι κόρες του απέδειξε πόσο υπερπροστατευτικός πατέρας είναι

Sylvester Stallone: Η απίστευτη φάρσα που του έκαναν οι κόρες του απέδειξε πόσο υπερπροστατευτικός πατέρας είναι
Η Sistine Stallone, η 25χρονη κόρη του Sylvester Stallone, οργάνωσε μια ξεκαρδιστική φάρσα στους γονείς της στέλνοντας ένα φωνητικό μήνυμα από έναν περιφρονημένο «φίλο» που ονομαζόταν Dimitri. Το βίντεο με τις αντιδράσεις τους έγινε γρήγορα viral.

Το βίντεο του TikTok καταγράφει τις αντιδράσεις του 77χρονου θρύλου της δράσης Sylvester Stallone και της 55χρονης συζύγου του, Jennifer Flavin-Stallone, καθώς ακούνε το μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή, το οποίο υποτίθεται ότι προοριζόταν για την κόρη τους.

Το voice mail Dimitri έχει γίνει τάση στο TikTok με τους χρήστες να ξεγελούν τους γονείς τους ώστε να πιστέψουν ότι έλαβαν προσωπικά το περίεργο μήνυμα.

{https://www.instagram.com/p/B-5WeCqBXf4/}

Στο ηχογραφημένο μήνυμα, ένα άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως Dimitri ανέφερε ότι άφησε το μήνυμα επειδή η παραλήπτρια, μια γυναίκα που είχε συναντήσει στο δρόμο, δεν είχε ανταποκριθεί στην αρχική του κλήση. Ο Dimitri εξέφρασε την απροθυμία του να κάνει μια δεύτερη κλήση, δηλώνοντας ότι δεν του άρεσε «να παίζει αυτό το παιχνίδι». Ωστόσο, τόνισε την πραγματική του εκτίμηση για την «κομψή» και «πολύ ελκυστική» γυναίκα. Σε μια συγκεκαλυμμένη προειδοποίηση, «απείλησε» ότι αν δεν απαντούσε στην κλήση του μέχρι τις 3 το μεσημέρι της επόμενης μέρας, το ενδιαφέρον του θα μειωνόταν.

Keeping Up With The Stallones: Ο Sly και οι γυναίκες του κάνουν τη ζωή τους ριάλιτι

Περιγράφοντας τον εαυτό του ως «μεγάλο κελεπούρι» με υψηλή νοημοσύνη, επιδόσεις στο κρεβάτι και σημαντικά εισοδήματα, ο Dimitri ισχυρίζεται ότι είναι ένας από τους λίγους άψογους άνδρες της πόλης. Εικάζει για πιθανά ζητήματα στη ζωή της γυναίκας που απευθύνεται, αναφέροντας παιδικό τραύμα, άγχος ή χρήση φαρμάκων. Καταλήγει δηλώνοντας ότι αν υπάρχει βάσιμος λόγος να μην του τηλεφωνήσει, θα το καταλάβει.

Οι αντιδράσεις της Jennifer Flavin κυμαίνονται από το προφανές μέχρι το διασκεδαστικό γέλιο, ενώ ο Sylvester Stallone διατηρεί μια στωική συμπεριφορά. Καθώς ο Dimitri υπαινίσσεται μια δυστυχισμένη παιδική ηλικία και πιθανά προβλήματα, ο Sylvester αντιδρά με ορατή δυσαρέσκεια, τελικά σηκώνεται και περπατά προς το τηλέφωνο.

{https://www.tiktok.com/@sistinestallonee/video/7217863606614936874}

Η φάρσα TikTok της Sistine έχει συγκεντρώσει πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές, με τους σχολιαστές να απολαμβάνουν τη συγκροτημένη αλλά έντονη ανταπόκριση του Sylvester Stallone.

{https://www.instagram.com/p/COrFKBoM3Fc/}

Ο Sylvester Stallone είναι γνωστός ως υπερπροστατευτικός πατέρας. Οι κόρες του μοιράστηκαν ακόμη και πόσο ζηλεύει ο μπαμπάς τους όταν πρόκειται για θέματα ραντεβού.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.01.2024 - 17:48